Te mihez kezdenél az életeddel, ha nem találnád a nagy Ő-t?
Nem találom azt a nőt, akivel egybe tudnám/akarnám fűzni az életemet.
Mit kezdenek magukkal az örök agglegények? (akik nem azért maradnak agglegények, mert félnek elkötelezni magukat, hanem azért mert nem találják az igazit)
Persze sokszor úgy érzem, hogy találok valakit, akivel el tudnám képzelni az életemet, de ez általában fordítva nem szokott működni.
építsd a karriered, tanulj, fejlődj, utazz, láss világot, szórakozz, élvezd, h fiatal vagy.
a nők sokkal jobban tapadnak egy magabiztos, sikeres, laza srácra mint egy fásult, görcsös kisfiúra.
lehet, h vannak akik nem értenek egyet velem, de eddigi életem során én ezt láttam.
először azt kell elérni hogy élvezd az életet egyedülállóként is. szeress tükörbe nézni, sportolj valamit mert az javít a kedélyállapoton is. ha játszol valami hangszeren, vagy tudsz rajzolni néha ülj le és szórakoztasd magad ezzel, vagy akár egy jó könyvvel.
tanulhatsz nyelvet is.
járj olyan helyekre amiket szeretsz, próbálj ki valami olyat amit eddig még nem. pl. ejtőernyőzést, jungie-jumping-ot, falmászást...
kényeztesd magad uszodában, szaunában, menj el egy jó masszázsra, vágass új hajat, fedezz fel egy új szórakozóhelyet...ezek mind új lehetőségek arra hogy új embereket ismerj meg.
jelentkezz akár ilyen önkéntes vízosztászra is most hogy ilyen meleg van, így lesz indok leszólítani szép lányokat, beszélgetni, hátha... :D
az a nő akinek a jelenlétét hosszabb távon el bírom viselni,simán elmegy nagy ő-nek is manapság.
amúgy meg keresgélj.
szedjél fel sok csajt,aztán az egyikükben valószínűleg érezni fogod,hogy ez más,mint a többi.
én 26 évesen érzem meg ezt először,pedig előtte is volt több kapcsolatom,nőim,uh simán beelőzhetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!