Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Minek a hatására változott meg?

Minek a hatására változott meg?

Figyelt kérdés
A barátnőmmel már ovodás korunk óta ismerjük egymás,16 évesek vagyunk,pár évvel ezelött néha hazudozott,de mindig lebukott,mikor kiderült és megkérdeztem tőle hogy miért csinálta,akkor persze letagadta,pedig egyértelmű volt!Most meg hogy uj iskolába ment nagyon megváltozott,azelőtt nagyon kedves,szeretetreméltó lány volt!Pár honapja összejött egy pasival(ma már nincsenek együtt)idegileg kikészítette a srácot,a srác 21 éves.Összejött a sráccal,neki is mindig hazudozott,meg nekünk is a barátnőinek,ugy derült fény a hazgságokra h ugye a pasijának is mást mondott meg a nekünk is,én meg nagyon jóban vagyok még most is az expasijával és mindent meg szoktunk beszélni!A mai napig is sokat hazudik,totál flegma p*csa lett!Szakított a pasijával,utána mindig azt mondta neki honapokon keresztül h még gondolkodik rajta,azát nemrég megint összejöttek,de csak azért mert le el akarta veszteni a szüzességét!Mi beszéltünk vele erről h megváltozott,de nem vette komolyan,a korához képes nagyon gyerek esze van!Nekem nagyon hiányzik az a lány aki egy,évvel ezelőtt volt,mert szeretem(barátilag)és aggódok érte!Mit tegyek?
2009. júl. 13. 19:43
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg nem a jobbik bandába került be az osztályban. Előfordul az ilyen, és el kell keserítselek, nem fog megváltozni ha csak nem közlöd vele, hogy nem állsz vele szóba addig amíg így viselkedik. (de gondold is komolyan) Vagy lehet, hogy fél, hogy ki lesz közösítve ha olyan lesz mint volt anno.
2009. júl. 13. 20:09
 2/4 A kérdező kommentje:
Épp az hogy már olyan három hete sem én sem a barátai nem beszélnek vele,mindenki már megmondta neki hogy mi van,ha szépen,durvábban egy kicsit és semmi,ugyanaz!
2009. júl. 13. 20:20
 3/4 anonim ***** válasza:

Nekem is "van" egy ilyen "baratnom".Tobb mint 20 eve ismerem, a csaladjanak is hazudozik. Sajnos vannak ilyenek, akik szeretnek hazudni. Vagy elfogadod olyannak amilyen, vagy nem baratkozol vele.

32/N

2009. júl. 13. 20:53
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem is volt egy ilyen lány az életemben. Meg akartam változtatni, meg akartam menteni. Most, 20 évvel később, inkább hálás vagyok neki. Egyrészt azért azért, mert nem sikerült. Másrészt azért, mert a kényszeres hazudozásával megtanította nekem, hogy arra figyeljek csak, amit az emberek TESZNEK, mert az, amit MONDANAK nem biztos, hogy igaz. Ez a tanulság nekem nagyon jól jött később.
2009. júl. 14. 10:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!