Mi a véleményetek egy olyan férjről aki az anyját és a testvéreit nem látogatja, mert a felesége nem szeretné?
papucs.
amúgy nekem is ilyen az egyik ismerősöm olyan mintha szó szerint róla írnál...nem ismerjük mi egymást véletlenül?:D
Ha kívülálló vagy, akkor lehet, hogy voltak komolyabb vitáik is, csak nem kötik mindenki orrára.
Ha valóban csak a feleség az ok, akkor gerinctelen a férfi.
Az nem mindegy, hogy MIÉRT nem látogatja.
Ugyanis az, hogy egy gyereket a szülei felnevelnek, nem jelenti azt, hogy jó a kapcsolatuk, olyan meg nincs, hogy kötelessége öket látogatni.
Egy egyedülálló anya sokszor nem akarja elengedni a fiát, nem akarja, hogy független legyen, és beleszól a fiatalok életébe, és ki akarja fúrni a menyét.
Ilyen esetben érthetö, ha nem akarja tartani sem e férfi, sem a feleség vele a kapcsolatot. Mellékesen egyáltalán enm biztos, hoyg tényleg a feleség az, aki nem akarja a kapcsoaltot.
A kérdezö szerintem ilyen anya, aki nem képes felfogni, hogy a fiának már saját élete van, és most is a menye ellen áskálódik.
"Szerintem ha felneveltek egy gyereket akkor kutyakötelessége, a szülővel tartani a kapcsolatot. "
Nos, ez csak szerinted van így... kérdésedből úgy tűnik, te a férj anyja lehetsz, akinek nem tetszik, hogy a fia megnősült, és már nem ül a szoknyáján.
Amellett, ha voltak a fiaddal vitáitok, azt miért fogod a menyedre? Lehet, hogy a fiad úgy látja, hogy az általad "nem akkora"-nak beállított viták azért komolyabbak voltak.
szánalmas
szép kis példát mutat majd a saját gyerekének, csak aztán majd ne csodálkozzanak, ha nem lesz, aki egy liter tejet vigyen nekik a szeretetotthonba...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!