Lényok! Milyen a kapcsolatotok az anyósotokkal, ill. anyós jelöltetekkel?
Figyelt kérdés
2009. júl. 13. 16:03
11/18 anonim válasza:
jo mert csak kétszer találkoztam az anyósommal nem tartjuk a kapcsolatot.A fiával sem tartják,Így ki lehet bírni .
12/18 anonim válasza:
Nekem is még csak anyósjelöltem van, de én szerencsésnek érezhetem magam, mert nagyon szeretem és ők is engem. Jobb a viszony mint a saját anyámmal, mindenben segít és nagyon kedves, de az apósjelöltem is. Az előző anyósjelöltről ez nem mondható el. Egy számító szemét volt,aki hátulról aláfúrta a kapcsolatot hogy minden rosszat mondott rólam és ezért lett vége. Anya pici fiát féltette minden nőtől..
13/18 anonim válasza:
Valószínűleg túlreagálod.A párodnak kellett vona megmondania,hogy szeretné,ha te is ott lennél.Így viszont valószínűleg még nem tartanak a családhoz tartozónak,Csak egy barátnő vagy,nem menyasszony.
14/18 A kérdező kommentje:
Ez azért nekem rosszul esett mert én úgy gondoltam h már az vagyok,mivel komoly a kapcsolatunk...és ezt otthon is tudták náluk! Nálunk akármilyen alkalom van a barátom is ott van a listán,és szerintem ez így természetes....nem bántott volna meg ha nem lennénk ilyen rég együtt!
Ez most nagyon sz*r....
2009. júl. 14. 14:59
15/18 anonim válasza:
Nekem nagyon kedves,aranyos volt az anyós jelöltem.
Nemvolt vele semmi próbléma,kedves volt velem,szeretett is,meg én is őt,de sajnos tavaly meghalt.
16/18 A kérdező kommentje:
Sajnálom...
2009. júl. 15. 17:16
17/18 anonim válasza:
Az enyém egy borzalom, nem is hívom anyósnak, csak Ica néni... ez elmond mindent. A férjem is tudatában van szegény, hogy nagyon buta, lenyúlós, önsajnáltatós néniről van szó. A terhességem alatt csak az érdekelte, hogy mennyit híztam, a lányunk születése óta meg, hogy mekkora a hasam most...azt mondta, nyugodtan kakilja tele a gyermekem a pelust, legalább csinálok valamit... a férjemet sajnálom, így próbálok higgadt maradni, de amikor elkezdte tapizni az alvó lányomat, nagyon vissza kellett magam fogni. Azért írtam le, hátha megkönnyebbülsz, hogy Neked azért jobb.
18/18 A kérdező kommentje:
:D igaz!majd csak megjavulnak....(csak vicc volt)...
2009. júl. 21. 14:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!