Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Lényok! Milyen a kapcsolatotok...

Lényok! Milyen a kapcsolatotok az anyósotokkal, ill. anyós jelöltetekkel?

Figyelt kérdés
2009. júl. 13. 16:03
1 2
 11/18 anonim válasza:
jo mert csak kétszer találkoztam az anyósommal nem tartjuk a kapcsolatot.A fiával sem tartják,Így ki lehet bírni .
2009. júl. 13. 19:49
 12/18 anonim ***** válasza:
Nekem is még csak anyósjelöltem van, de én szerencsésnek érezhetem magam, mert nagyon szeretem és ők is engem. Jobb a viszony mint a saját anyámmal, mindenben segít és nagyon kedves, de az apósjelöltem is. Az előző anyósjelöltről ez nem mondható el. Egy számító szemét volt,aki hátulról aláfúrta a kapcsolatot hogy minden rosszat mondott rólam és ezért lett vége. Anya pici fiát féltette minden nőtől..
2009. júl. 13. 20:09
 13/18 anonim ***** válasza:
Valószínűleg túlreagálod.A párodnak kellett vona megmondania,hogy szeretné,ha te is ott lennél.Így viszont valószínűleg még nem tartanak a családhoz tartozónak,Csak egy barátnő vagy,nem menyasszony.
2009. júl. 13. 22:51
 14/18 A kérdező kommentje:

Ez azért nekem rosszul esett mert én úgy gondoltam h már az vagyok,mivel komoly a kapcsolatunk...és ezt otthon is tudták náluk! Nálunk akármilyen alkalom van a barátom is ott van a listán,és szerintem ez így természetes....nem bántott volna meg ha nem lennénk ilyen rég együtt!

Ez most nagyon sz*r....

2009. júl. 14. 14:59
 15/18 anonim válasza:

Nekem nagyon kedves,aranyos volt az anyós jelöltem.

Nemvolt vele semmi próbléma,kedves volt velem,szeretett is,meg én is őt,de sajnos tavaly meghalt.

2009. júl. 15. 16:06
 16/18 A kérdező kommentje:
Sajnálom...
2009. júl. 15. 17:16
 17/18 anonim ***** válasza:
Az enyém egy borzalom, nem is hívom anyósnak, csak Ica néni... ez elmond mindent. A férjem is tudatában van szegény, hogy nagyon buta, lenyúlós, önsajnáltatós néniről van szó. A terhességem alatt csak az érdekelte, hogy mennyit híztam, a lányunk születése óta meg, hogy mekkora a hasam most...azt mondta, nyugodtan kakilja tele a gyermekem a pelust, legalább csinálok valamit... a férjemet sajnálom, így próbálok higgadt maradni, de amikor elkezdte tapizni az alvó lányomat, nagyon vissza kellett magam fogni. Azért írtam le, hátha megkönnyebbülsz, hogy Neked azért jobb.
2009. júl. 17. 15:58
 18/18 A kérdező kommentje:
:D igaz!majd csak megjavulnak....(csak vicc volt)...
2009. júl. 21. 14:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!