Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kiakadnal ha anyosod bejelente...

Kiakadnal ha anyosod bejelentene este, hogy ott akar aludni nalatok?

Figyelt kérdés

Tegnap este telefonalt haza a ferjem, hogy az anyja atutazoban van a varoson hazafele, de itt akar aludni nalunk es rambizza a dontest.Ha nem akarom akkor haza megy.

Tudni kell, hogy eleve gyulolom a nalunk alvasokat, mert nagyon kicsi a lakas es tuti, hogy at kell lepkedni az itt alvon, kenyelmetlen.Ettol fuggetlenul szokott nalunk aludni, mert szol elore es fel tudok keszulni a fogadasara.Lelkileg is, mert nehez termeszet.

Mondtam, hogy elore kene szolnia, igy nem, megneztem meg harom vonata is volt haza a hivas utan.Szoval nem kellett volna az allomason ejszakaznia vagy ilyesmi.A gyerek foga jon es orulok h mar aludt.Nagyon hangos a no, senkire nincs tekintettel, tdtam ha jon akkor nem fog aludni a gyerek.

De abban maradtunk h nem jon.Ferjem korabban jott haza a munkabol, este tizkor ami eleve fura volt.Kinezek es az anyjaval jott.

Felulbiralta a dontest a ferjem es nem is irt h hazahozza.Engem hidegzuhanykent ert. A gyereket is felverte.

Ti kiakadnatok?Vagy en dramatizalom tul?Nem latok a m regtol meg mindig ezert kerem ki a velemenyeteket.

2012. júl. 16. 08:44
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
Ne foglalkozz vele, hogy megsértődött.Vannak olyen emberek, akiknek ez a reakció, ha nem az történik, amit ők elképzeltek. S nem tőrödnek azzal, hogy a másiknak ez mennyire kényelmetlen.
2012. júl. 17. 12:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!