Kiakadnal ha anyosod bejelentene este, hogy ott akar aludni nalatok?
Tegnap este telefonalt haza a ferjem, hogy az anyja atutazoban van a varoson hazafele, de itt akar aludni nalunk es rambizza a dontest.Ha nem akarom akkor haza megy.
Tudni kell, hogy eleve gyulolom a nalunk alvasokat, mert nagyon kicsi a lakas es tuti, hogy at kell lepkedni az itt alvon, kenyelmetlen.Ettol fuggetlenul szokott nalunk aludni, mert szol elore es fel tudok keszulni a fogadasara.Lelkileg is, mert nehez termeszet.
Mondtam, hogy elore kene szolnia, igy nem, megneztem meg harom vonata is volt haza a hivas utan.Szoval nem kellett volna az allomason ejszakaznia vagy ilyesmi.A gyerek foga jon es orulok h mar aludt.Nagyon hangos a no, senkire nincs tekintettel, tdtam ha jon akkor nem fog aludni a gyerek.
De abban maradtunk h nem jon.Ferjem korabban jott haza a munkabol, este tizkor ami eleve fura volt.Kinezek es az anyjaval jott.
Felulbiralta a dontest a ferjem es nem is irt h hazahozza.Engem hidegzuhanykent ert. A gyereket is felverte.
Ti kiakadnatok?Vagy en dramatizalom tul?Nem latok a m regtol meg mindig ezert kerem ki a velemenyeteket.
Teny, hogy n m szeretem anyosom, mert nehez vele.
Itt most nem is ra haragszom, mert megszoktam, hogy ilyen, hanem a ferjemre.Nem mondta, hogy szeretne ha itt aludna.Azt mondta hianyzott mint pup a hatara.Ugy raktam le a telefont, hogy megegyeztunk most nem jon.
Legalabb irt volna egy smst, hogy meg is jon, mert akkor kipakoltam volna anyosnak elore mindent es tal n em is ebresztette volna fel a kiabalasaval a gyereket, hogy "hol van mar a matrac"?
Kibirom, bar elore latom, hogy ez csak a csali volt es tobb napra akar maradni.Sajnos nem szokott igazat mondani, meg itt van es pedzegeti, hogy maradna meg.
A ferjem meg reggeltol ejszakaig dolgozik szoval nem is kell vele lennie.
De a ferjemre har gszom, hogy cseszett szolni.Mindent meg lehet velem beszelni....soha nem csinalt meg ilyen.Termeszetesen csak magamban forrongok, szoval nem raplizok, ertelme nem lenne, de ezt a bekat nem akarom l nyelni a ferjemtol.
Az en szuleim nem ilyen k, ok is elore terveznek mint en es utalnak 1 szobaban nyomorogni igy fel se merul reszukrol az itt alvas.
De egyebkent anyos mindig a mi varosunkon utazik keresztul igy akar szolhatott volna elozo nap is, hogy beugrana.
Kiakadnék a férjemre.
mondjuk nekünk másfeles lakásban egy alvásra nem alkalmas kanapé van maximum ahova ledőlhet,ott egyszer aludna,utána 3 hétig fájna a dereka :D
Ha valaki azt mondja, egy napra marad, reggel ahogy felkel, elrakom a matracot, és megkérdem, hogy ebédre még marad netán, és a délutáni vonattal megy, vagy még délelőtt?
Ha nem veszi az adást, ebéd után figyelmeztetem, hogy -egy óra múlva megy a vonat, mama, kikísérjük a gyerekkel?
A mai emberekben ez a hiba. Senki sem mer bátran kiállni az igazáért. Ez komolyan komédia, hogy nem tudod kirakni a saját házadból, simán mondd azt, amit írtam, ez nem sértő...
Ha egy napról van szó, akkor az legyen egy nap és ne öt.
Én annak a híve vagyok, hogy mindent beszéljünk meg, se ne kerülgessük a témát, mint macska a forró kását.
Ez az egész szitu egyébként anyós függő is. Ha olyan az anyósom,hogy mindenbe csak beleköt, s azért jön, hogy az ember életébe vájkáljon, akkor bizony én sem látnám kitörő örömmel.
Viszont ha normális, elfogadó, s tudja mikor illik és meddig zavarni, akkor jöhetne bármikor, az éjszaka közepén is.
Tényleg ember függő. Sajnos vannak olyan anyósok, akik szeretnék a kezükbe tartani a gyeplőt akkor is, ha külön élnek a fiatalok.
Húzni kell egy határt, s abból nem engedni. Nektek is megvan a magatok kis élete, amibe illetlenség belemászni.
Köszi a válaszokat!
Nos nem maradt, a férjem ma egész bűnbánóan viselkedett és nemet mondott az anyjának. Azért kicsit morogtam neki miután elment az anyja, igazat adott nekem.
Egyébként anyós nem ismeri az illemet, de komolyan. Mint látjátok jön ha úgy látja hisz még szólni se szól, turkál a hűtőben...ilyesmik. Hiába mondtam neki 100X, hogy szóljon ide előre és jöhet. Tudta, hogy átutazik a városon, ha legalább tudtuk volna, hogy utazik én készülök, hogy betér. De nem szólt pedig aznap mikor indult még beszélt is a férjemmel és nem mondta, hogy utazik.
Mindegy, természetesen túléltük mindannyian.
A férjem azt mondta, hogy míg boltban voltam elbeszélgetett vele arról, hogy szólni kell és megsértődött, hogy miért kell szólni előre...
Ja és csak kíváncsiságból kérdeztem a férjemtől, hogy mikor telefonon kérdezte, hogy az anyja itt aludhat e ésmondtam, hogy nem azt elmondta az anyjának.
Szóval anyós abban a tudatban jött, hogy én nem akartam, hogy jöjjön. ( persze ha már a férjem leszarja amit mondok legalább azt ne mondta volna, hogy én nem akarom)
Én biztos nem akartam volna egy éjszakát olyan helyen tölteni ahol tudom, hogy nem látnak szívesen...na mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!