Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szülők! Mit szólnátok, ha a...

Szülők! Mit szólnátok, ha a 18 éves lányotok egy ilyen tetkóval jönne haza?

Figyelt kérdés

[link]

Baloldali a képen, ugyan ott, ugyan akkora.

5 hónapja, a 18. szülinapomra akartam tetkót, de anyám miatt nem jött össze. Vallásos, és nem engedi. Azóta én is felfogtam, hogy 'bűn', elmagyarázta egy lelkész, felfogtam, de mégsem tudtam teljesen azonosulni vele. Szerintem pici, takarható helyen van, nem szembetűnő, nem múlna ezen a munkahelyem.

2012. júl. 15. 23:46
1 2 3
 21/27 N0rbi04 válasza:
Még, hogy bűn. Ez egy nagy butaság. Miért lennél te attól rosszabb ember, hogy csináltatsz egy tetoválást. Ez is az önkifejezés egy módja. Mondjuk azt elhiszem, hogy ezt nem kedveli a hardcore vallás, mert innen már csak egy lépés, hogy önállóan belegondolj a dolgokba és rájöjj, hogy nem is minden úgy van ahogy ők állítják. Mellesleg igen sok kultúra részét is képezi a tetoválás. Igaz anno még jelentése volt ezeknek. A drága kereszténység akkor még a kanyarba se volt. Nem mondom, hogy vessz össze a szüleiddel meg dobd el a vallást, de gondolkodj kicsit. Halhass a "szívedre", mert csak te érzed igazán, hogy mi a helyes legbelül, nem valami idegen, aki alig ismer téged, és csak a saját igazát szajkózza. Az embereket szerintem a tetteik határozzák meg, és nem az, hogy miként néznek ki.
2012. júl. 16. 00:24
 22/27 anonim válasza:
100%
Nem akarom bántani Édesanyádat,de aki így próbálja vissza fogni a gyerekét,hogy bűn a tetoválás meg gondolom még elég sok mindenre kiterjesztette ezt a dolgot.Aki ilyen szinten vallásos akkor az verje magát,hogy a fájdalmon keresztül megszabaduljon a "bűnöktől"... Szóval szerintem csináltasd meg mivel a te életed.Ha hagyod magad befolyásolni akkor az neked rossz!
2012. júl. 16. 07:38
 23/27 anonim ***** válasza:
100%
FELNŐTT EMBER VAGY! Ez ráadásul nem is egy hatalmas gigantikus méretű tetoválás,egy nagyobb karkötővel el lehet takartni. Tény,hogy rengeteg embernek van már ilyenje,de ha neked tetszik ez a lényeg
2012. júl. 16. 10:31
 24/27 anonim ***** válasza:
Na az ilyenekért kerülök minden vallással kapcsolatos dolgot.Egyébként meg már felnőtt vagy,azt csinálsz a testeddel,amit akarsz.
2012. júl. 16. 12:58
 25/27 anonim válasza:

A Bibliában benne van az is, hogy ne hordjunk kevert anyagú ruhákat, ne játszunk a disznó bőrével (foci), szombaton ne dolgozzunk és hasonlók. Ha Isten azért fog a pokolba dobni engem, mert tetoválásom van, akkor az nem egy olyan Isten, akit én szolgálni akarok.

A kérdésre térve én engedném a lányomnak a tetoválást, viszont tetováltatni szívvel kell, és semmi értelme jelentéktelen hülyeségeket csináltatni. A tetoválás legyen emlék az ember számára. Ha ránézel, tudd, mit éreztél és gondoltál akkor, amikor csináltattad, és az ne az legyen, hogy "jól nézett ki és tetszett és miért ne".

2012. júl. 16. 14:23
 26/27 Davina ***** válasza:
Ha te nem vagy vallásos,azt csinálsz a testeddel, amit akarsz. Én is tudom milyen az,amikor valakinek vallásos a rokona...Engem is próbáltak "megtéríteni"(vagy hogy mondják ezt), de nálam semmit(!) nem lehet elérni erőszakossággal. Az meg a másik,ami Magyarországon megy a tetkók,meg piercingek ellen,kicsit durva már. Eljösz kicsit nyugatabbra,ahol én élek(kb.1000-1100 km),és látod,hogy a 27 éves kis fiúcska,aki orvos,rakja fel nekem az infúziót,hát nem mind a két alkarja tele van tetoválva? :D Ja,és ráadásul kereszt is van a tetkók között,ami nekem lefelé van,neki felfelé,akkor ő most sátánista????Úgyhogy tetkón nem múlik munkahely,max.az emberek felfogásán.
2012. júl. 16. 21:03
 27/27 anonim ***** válasza:
100%
hal' istennek, hogy nem vagyok vallasos :)
2012. júl. 17. 01:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!