Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Jobb lenne, ha elválnánk?

Jobb lenne, ha elválnánk?

Figyelt kérdés
Van egy egy éves fiunk. Az én szüleimnél lakunk, sajnos sajátra nem telik. Van az előző házasságából egy 19 éves lánya, aki még középiskolás, mert folyton bukdácsol, nagyon link, nemtörődöm lány, sajnos! És van egy anyja, aki egyedül él. Ja és vagyuk még mi is a fiunkkal. Az utóbbi hónapokban nekünk mindössze 10ezer Ft-ot adott haza, hgoy ebből vegyem meg a gyereknek, ami kell. Mikor elkezdtem mondani neki, hogy ez bizony nagyon nem elég semmire......veszekedés lett belőle......a vége az lett, hogy azt mondta, hogy ő nem tesz különbséget az anyja, a lánya és mi közöttünk. Hozzáteszem, hogy mindkettőjüknek minden hónapban küld 30-35 ezer Ft-ot fejenként! Én meg osszam be a tizet. :-( Anyukámék segítenek nekem és a fiamnak, de nem támaszkodhatom rájuk, nagyon kellemetlen ez nekem. Nagyon azon vagyok, hogy költözzön inkább el! Mert így, hogy kiderült, nem vagyunk neki fontosak, kár is együtt maradni. Persze ez csak egy pár mondatos probléma, amit leírtam, ettől azért jóval több dolog van, de ide hosszú volna leírni. Csak tanácstalan vagyok, mit tegyek, vagy hogy csináljam?
2012. júl. 15. 12:07
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

4-es vagyok

Valószínűleg én is félre értettem.

2012. júl. 15. 15:21
 12/12 anonim ***** válasza:

Én is nagyon szeretnék gyereket, de nem tudnék egy bizonytalan kapcsolatba gyereket vállalni. Pedig férfi vagyok :(

6os voltam.

2012. júl. 15. 15:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!