Jobb lenne, ha elválnánk?
Szóval 60e ft küld nekik???Ha azt irod fejenként 30-35e ft.
Nektek meg 10e-t??Úgy elküldeném akkor az exhez,mint a huzat.Szerintem így nincs értelme a kapcsolatnak...
de ez csak az én véleményem.
Nem ertem, hogy ezt hogyan gondolja... Azt sem ertem, hogy az exnot miert tamogatja anyagilag. Ok, a lanyat kell, foglalkozzon vele, nagyon helyes, de a volt feleseg ellen mit kovetett el, hogy meg mindig penzt ad neki?
Nincs esetleg kozosen felvett es elkoltott hiteluk, amibe neki is be kell szallnia, esetleg csak te nem tudsz rola? Mert akkor logikus lenne, hogy fizet.
De az a tiz ezer nektek semmire sem eleg. A szuleid fele nyugodtan beszallhattok ugye a rezsibe, etelbe, plusz ott vannak a gyerek koltsegei is. Erre szerinte eleg tiz ezer hozzajarulas a reszerol? Es ha kulon lennetek, akkor is neked egyedul kellene eltartanod harmotokat?
Ha egyebkent rendben van a kapcsolat, akkor tisztazzatok ezt, terjen eszhez, csak emiatt nem kell egybol valni.
De ha amugy sem mukodik a dolog, vagy nem akarsz vele elni, akkor ez nyilvan nem a parod mellett szol. Akkor inkabb te legyel az exno, akinek havi hatvan-hetven ezret kifizet...
Az utolsó csepp kb az a kijelentése, hogy nem tesz különbséget közöttünk..... Az hogy a lányát támogatja, teljesen rendben van, nade hogy az anyósomat is, azzal aztán tele van a hócipóm! Az unokáját egyetlen egyszer látta eddig. Ez sem rajtam múlik, mert én mondtam neki, hogy bármikor jöhet, csak legalább egy telefont eresszen meg előtte egy nappal, hogy én is úgy készüljek és itthon legyek.
Szóval az én gyedemből meg a 10ezerből kell megéljünk. Szüleim nem akarnak elfogadni tőlem egy forintot sem, de én ezt meg nem tűrhetem, úgyhogy a gyedem több mint a felét mindig átutalom anyukám számlájára, csak annyit hagyok rajta, hogy ha kell esetleg gyógyszerre ilyesmire, akkor se jöjjek zavarba.
A szakítás gondolata már régóta érlelődik bennem, de nehéz dolog. Azt hiszem megkönnyebbülnék.... :-(
Bocsi, rosszul ertelmeztem, amit irtal. En azt hittem, hogy a lanyanak es a lanya anyjanak (az exnek) is ad fejenkent 30-35 ezer forintokat. Most mar vagom: a sajat anyjat tamogatja.
Hat, ez szep dolog, de csak akkor, ha a sajat csaladjat es sajat magat el tudja latni. Ha afelett meg tudja tamogatni az anyjat, akkor az szuper. De nalatok nem igy van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!