Hogy ne veszítsem el anyukám bizalmát, úgy hogy közbe tudjak szórakozni is?
Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok, a szüleim nem rontották el a nevelésem, szóval nem járok el bulizni, nem iszom alkoholt meg nem cigizek. Viszont már elmúltam 16, és bele akarom vetni magam ebbe a világba, amitől eddig tiltottak, nem durván, csak épp annyira hogy benne legyek, szóval nem mennék részegen haza stb. De anyukám eddig teljes mértékben megbízott bennem, és nem akarom elveszíteni azzal hogyha mondjuk a barátaim kiírnak valamit a facebookra vagy képeket töltenek fel (arról hogy mi történt pl. előző este) akkor meglássa őket és elveszítse a belém vetett bizalmát (mivel ő is fent van facebookon és ismerősöm).2012. júl. 14. 23:45
11/14 anonim válasza:
Szerintem ha bulizni akarsz, az nem feltétlenül jár azzal hogy vadul cigizni kezdesz és hót részegre iszod magad!
Kamasz gyerek anyjaként irom, hogy (szerintem) akkor fog továbbra is bizni benned, ha megmondod hova mész, kikkel mész , és nem kötelező matarészegre innod magad. Képek gáz, mert véletlen is belefuthat pár képbe amit nem szeretnél hogy lásson. Cigire rászokni nem kötelező, nehezebb leszokni róla.
12/14 anonim válasza:
Szerintem legyél vele őszinte meg nyílt. Cigizni ne cigizz mert rászokni könnyű! Meg nyilván nem seggrészegen mész haza :D
13/14 anonim válasza:
Ha nem akarsz cigizni meg hasonlók, és anyud eddig bízott benned, akkor szerintem annyit kell tenned, hogy mikor hazamész elmeséled hogy mi volt, még akkoris ha kicsit ideges lesz, legalább látja hogy őszintén elmondod a dolgokat, nem hazudsz. És akkor nem is érheti meglepetés a facebookon. Persze te ismered anyudat, nem tudom mennyire lehet vele beszélni. Én mindig elmeséltem a dolgokat, meghallgattam hogy mi a jó és rossz szerinte, egyetértettem, sőt ha valaki nagyon berúgott meg ilyesmi, néha azt is elmondtam, és kifejtettem hogy szerintem ez milyen undorító. És el is engedett,mert bízott bennem, ismerte a véleményem, tudta hogy nem vagyok olyan mint pár ismerősöm. Persze a normális emberekről is mesélni kell nehogy azt higgye egy csoport alkoholista drogossal lógok.
14/14 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm a válaszolóknak! :)
2012. júl. 15. 13:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!