Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tudnék tenni? Testvérkapcs...

Mit tudnék tenni? Testvérkapcsolat

Figyelt kérdés
Olyan helyzetben vagyok sajnos, hogy most 1 éve kb. nincsenek barátaim és pasim sem. Magamba fordultam. Én mindent megteszek, kedves,érdeklődő vagyok stb. Van egy lánytestvérem, neki sok barátja van. Ő is észrevette már, hogy nem járok már el itthonról, nem tudok szervezni programokat barátokkal. Neki viszont szinte minden nap van. Rosszulesik, hogy eljár én pedig itthon maradok. Úgy érzem tudna segíteni, de ő csak a barátaival van, velük beszéli meg a dolgait, velük van, pedig én nagyon magányos vagyok. Úgy érzem tudna segíteni mégsem teszi. Mit tehetnék?
2012. júl. 14. 21:47
 1/5 anonim válasza:
talán kérd meg,hogy segítsen... néma gyereknek anyja sem érti a szavát.:)
2012. júl. 14. 21:54
 2/5 anonim ***** válasza:

Mégis milyen segítséget vársz tőle? Tényleg érdekel, miért benne látod a megoldást.

Innentől pedig lásd 1. válaszoló válaszát.

2012. júl. 14. 22:12
 3/5 anonim ***** válasza:

Biztos hogy kell segítség?Nem hiszem

Ha egyedül elmész egy szórakozóhelyre ott is szerezhetsz barátokat,vagy chaten is akikkel szervezhetsz később programokat,nem kell ehhez a testvéred segítsége

2012. júl. 15. 01:46
 4/5 anonim ***** válasza:
egyedül nem túl jó mászkálni, a chet meg szerintem egy baromság. Miért nem mondod a tesódnak a következőt egyik nap: Hallod XY szeretnék veletek menni ma, mert halálra unom magam itt egyedül, amíg ti buliztok.
2012. júl. 15. 13:02
 5/5 anonim ***** válasza:
Már akinek.Aki fél egyedül kimozdulni otthonról annak természetesen nem jó ez az alternatíva.Miért lenne baromság a chat?Nem csak webcamos f*szverős idióták vannak ott
2012. júl. 15. 15:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!