Mennyi az az összeg amiből egy fiatal pár normál színvonalon meg tud élni egy hónapban?
én vagyok a 256 000-es ismét. kösz szépen, hogy lepontoztatok, nem értem miért kellett, de ti tudjátok. :/
ja, igen, és a kérdés nem az volt, hogy mennyiből élünk jelenleg, hanem, hogy mennyiből lehet normális szinten megélni két fiatalnak. ti viszont saját magatokról írtatok. okostojások! :S
Miért kellett lepontozni?-azért mert én az igazságot irom meg?,-ha te 50-%os lennél ??-mire jutna belőle??
És itt ellehet gondolkodni!!Addig nyujtózni,mig a takaró ér!!
Mi 250-260E-ből élünk, albérletben, autóhitellel(38E), kényelmesen.Ebből futja a mindennapi kajára, a hitelre az albérlet és rezsi költségre, ruhára és még félre is szoktunk tenni nyaralásra, stb.
Továbbá szinte mindig van plusz kiadás, amit ebből fizetünk.
Sok minden azon múlik kinek mi a fontos. Mi jó kajákat eszünk, ruházkodunk(csak ésszel persze), néha elmegyünk vacsizni és mivel szeretünk utazni így elég sokat tankolunk is.
Magyarországon olyan alacsonyak a fizetések hogy inkább hitből élnek a fiatalok mint a megszerzett vagyonból.
Vállalkozóként viszont elég jól lehet keresni.
Ám nem mindenkinek jön be.
Tehát meg kell elégedni a kicsivel és a kevéssel.
Egy kisebb lakást könnyebb jó színvonalon fenntartani és megélni benne mint egy nagyot nyögni.
Persze, hála Istennek már elindultak a fizetések is felfelé.
Havi 250 ezer fejenként már jó kezdet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!