Hogy vegyem rá az anyámat h elengedjen holnap bulizni?
Figyelt kérdés
annyira elegem van belőle, egész éven 2x engedett el pedig 16 leszek..lesz*rom ha jönnek a negatív kommentek, hogy kis pics* vagyok és még nemkéne buliznom. Az összes barátom már legalább két éve bulizni jár, engem meg tökre félt az anyám. És holnap mindennél jobban szeretnék elmenni, mert sztárvendég is lesz. Ráadásul 4barátnőmmel mennék, kocsival elvinnének meg haza hoznának szóval tényleg nem lenne gond, de ő még így is mindig a legrosszabbra gondol. 18éves koromig nem akar elengedni egy buliba se. A szülinapomon voltam elengedve bulizni meg amikor egy szórakozóhelyen az egyik rokonom vt a biztonsági őr. Most viszont anyám már akkor kiakadt amikor szóba hoztam a témát, hogy egyáltalán disco-.- nemakarja, hogy diso barbie legyek pedig sokon a korombeliek közül minden héten járnak. Lécci adjatok tippeket h győzhetném meg, alig van már idő a nyárból, muszáj ott lennem holnap este.2012. júl. 13. 22:56
21/22 anonim válasza:
sztárvendég? valami VV-s suttyó? :P
próbáld bevonni a barátnőd apját, hogy beszéljen anyuddal. ő biztosíthatja őt arról, hogy értetek megy, nem lesz semmi gáz. ígérd meg anyukádnak, hogy nem iszol, és ha bármi probléma van, akkor azonnal hívod őt, és a barátnőd apját is, értetek menjen.
bár nem szép dolog ugráltatni a szülőket.
én 16 évesen egyedül mentem bulizni, haza is jöttem, pedig Bp-en élek, és mégsem kötött belém senki. nem lett volna pofám anyámmal kísértetni magam :)
22/22 anonim válasza:
Húú falusi parasztdiszkóó??? ott szoktak aztán csak a nagy verekedések lenni :DD meg bezavarják a 18 éven aluliakat a wc-be ha látnak egy közeledő rendőrautót :DD szerintem nézzetek a barátnőitekkel valami filmet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!