Hogy vegyem rá anyámat hogy elengedjen koncertre?
Figyelt kérdés
ebben a hónapban másodszorra szeretnék elmenni de anyám már a múltkori előtt is azt mondta hogy ebben az évben ez volt az utolsó koncert aztán a legutolsót meg mikulás révén kikönyörögtem most is lesz egy koncert de nem hiszem hogy elengedne pedig a múltkor belátta hogy nem járok el sokat koncertekre mert szomszédunkban van egy lány aki gyakorlatilag minden hétvégén elmegy buliba azt csak reggel 6 körül ér haza én meg mindig haza érek azért 3 óra körül mire tudnék fogadkozni? jó jegyek, karácsonyi ajándék vagy egyéb tippek? légyszi segítsetek azért ilyen fontos ez a koncert mert egy lánnyal mennék méghozzá először máskülönben nem érdekelne hogy nem enged el egyébként meg ez az utolsó ( a tényleges utolsó)koncert ebben az évben.2008. dec. 15. 17:43
1/3 anonim válasza:
Hàt ha addig jo sokat besegitela hàzimunkàba(felmosni,mosogatni,takaritani.porszivozni)lehet a szive megenyhül:)
Legaläbis én régen ezt a modszert vetettem be.
Màsrészt mondd meg neki,hogy küldessz sms-t is majd hogy ne aggodjon.
A karàcsonyi ajàndék se rossz ötlet.
Max,ha ennyire szigoru,kérd meg baràtnöd szüleit,hogy ök beszéljenek anyuddal!
2/3 A kérdező kommentje:
anyám még a barátnőmről se tudXD ugyhogy ez felejtős egyébként meg pont ma segítettem neki leolvasztani a mélyhűtőt de ő ezt természetesnek veszi mer azért gyakran segítek ha meg mégse segítenék akkor meg megsértődik
2008. dec. 15. 18:07
3/3 anonim válasza:
Én mindíg úgy csináltam, hogy előtte gy néha elmentem séálgatni, vagy bárhová és akkor mindíg belátja hogy megbízható vagyok, nekem ez jött be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!