Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Nagyon rosszul...

Mit tegyek? Nagyon rosszul esik.14/L

Figyelt kérdés
14 éves lány vagyok. Anya és Apa már nagyon régen elváltak. Anyukkámnál lakom, a mamámmal, keresztanyummal, és két unokatesómmal. Apu egy héten többször is visz engem, és rendesen foglalkozik velem, érzem hogy szeret. Van neki barátnője, de őt is nagyon szeretem, vele olyanok vagyunk mint két "legjobb barátnő". Olyan házban lakom, ami a mamáé, és Anyukámmal egy hozzá épített, kisebb elkülönített helyen vagyunk. Nincs külön szobám, és most hogy Anyukámnak is van barátja, minden este át kell költöznöm a mamám szobájába a nyitott teraszon át. Mindig a mamám szobájában alszom... Mióta Anyának megvan a barátja velem nem sokat foglalkozik / legalábbis én úgy érzem, de Anya nem gondolja úgy.../ Hétfőtől péntekig 5-ig dolgozik, szombaton pedig délig. Mikor haza jön 5-kor akkor kicsit összesöpör, rendet rak.. ilyenkor próbálok vele lenni, mindig megyek utána és mesélek, de nem nagyon figyel rám.. utána pedig megérkezik a barátja, és a barátja pedig mindig bújik hozzá és puszilgatja, anya pedig nem löki el.. én is oda szoktam Anyához bújni, de nekem mindig azt mondja hogy ,, hagyjál már, tudod hogy nem vagyok ölelkezős-puszis fajta.." mikor ezt elmondom neki hogy úgy érzem hogy velem nem foglalkozik eleget, akkor mindig azt mondja hogy a barátját sem ölelgeti stb, a barátja ölelgeti őt, de őt nem löki el... ezért nem is bírom annyira a barátját, mert Anya így nem foglalkozik velem, és "féltékeny" vagyok.... Már nagyon régóta mondom neki hogy menjünk el a Balatonra vagy a Tiszára akár sátorral, 2-3 napra.. valamelyik nap mondta hogy a jövőhéten lemegyünk sátorozni a Tiszára, de már két hete mondtam neki hogy nekem akkor nem jó mert jön Apához a testvére /aki évente egyszer jön, és mennem kell../ és akkor azt mondta hogy majd áttesszük akkor máshova.. tegnap este hárman feküdtünk az ágyon, néztük a tv-t, és a barátja egyszer csak megszólalt: híí.. jövőhéten megyünk a Tiszára, és xy (én) nem jön.. akkor fölpattantam az ágyról és mondtam Anyának hogy már régóta szeretnék oda menni és képes itthon hagyni?? Fogtam a cukormérőt és egy szívószálast és átmentem a mamámhoz aludni... ( cukorbeteg, lisztérzékeny vagyok, pajzsmirigyem és sérvem van :(( ) Nem értem hogy miért nem foglalkozik velem, mint azelőtt... tervbe van véve, legalábbis a barátja szeretné hogy legyen egy közös gyerekük (barátjának még nincs ) és én ezt el is fogadom, de akkor még kevesebbet fog velem foglalkozni, és nem szeretném nézni hogy mindenkit ölelget, és puszilgat, csak engem nem... igen, féltékeny vagyok. Nem tudom hogy engem miért nem szeret már?? Akkor minek hozott a világra? Miért nem foglalkozik velem?? Nagyon rosszul esik... mit tegyek? :'( ( Anyukám 35 éves, barátja 35 éves.. ) Köszönöm a válaszokat :)
2012. júl. 12. 13:13
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

'hanem a pasik, a bulik.'

Na látod és itt fog megkezdődni az ördögi kör, miből sokat hallani, cigizik, iszik, drogozik, teherbe estem 16 évesen sztory.

Ne tedd anyukád miatt tönkre az életed (bár nem érdemeli meg, hogy anyának szólítsa valaki) Maradj rendes lány, és tanulj sokat, hogy kitörhess innen, aztán pedig mutasd meg későbbiekben a gyerekeidnek, hogy igenis Te tanultál anyád hibáiból, miszerint ilyen anya nem leszel mint ő volt..

sok szerencsét!:)15L

2012. júl. 12. 17:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!