Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 15 éves vagyok és van egy 22...

15 éves vagyok és van egy 22 éves barátom. Nem szeretnék már tovább a családommal élni, és úgy döntöttem hogy össze szeretnék költözni vele. Lehetséges ez?

Figyelt kérdés
2012. júl. 12. 13:11
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
69%
22 éves egy 15 évessel?Biztos túl éretlen a korához képest.Ne tedd.
2012. júl. 12. 20:17
 22/36 anonim ***** válasza:
100%
Még mindig nem tudjuk, hogy hogy akartok megélni majd a barátoddal?
2012. júl. 12. 20:51
 23/36 anonim ***** válasza:
Előző, dehogynem, a #13-ban írja, hogy a srácnak van munkahelye...
2012. júl. 12. 20:55
 24/36 anonim ***** válasza:
Ja, bocs ahol leírta, hogy retardikáltnak minősítették az apját, már látom. Bár arra még mindig nem válaszolt, hogy mi az, hogy retardikált?
2012. júl. 12. 20:57
 25/36 A kérdező kommentje:
most jelenleg a barátomnál vagyok nyári szünetben és itt van internet..hát mivel már nem álltalánosba megyek így kellenek a cuccok és oda nem elég csak egy havi családi pótlék..hát az hogy retaldának van nyilvánitva de én sem tudom mit jelent de biztos hogy nem jót. a megélhetőséggel nem lenne gondunk.
2012. júl. 12. 21:07
 26/36 anonim ***** válasza:
Hol laknátok? A barátodnak van saját lakása? Vagy mennél a szülei nyakára? (Különben retardált, ami leépültet, sérültet, fogyatékost jelent).
2012. júl. 12. 21:09
 27/36 A kérdező kommentje:
ALbérletbe mennénk. Na hát igen ezek azok..
2012. júl. 13. 15:37
 28/36 anonim ***** válasza:

Ha pénz kell mért nem keresel valami munkát, bébisziltelés, takarítás, időseknek bevásárolni....

Arról álmodozni hogy jön a herceg fehér lovon és megment a sárkányoktól

elvisz a kastélyába és megkapod a tiarát a farmert, sminket, napi 3-szori étkezést, a wc papírt.....

butaság.

2012. júl. 13. 21:42
 29/36 anonim ***** válasza:
100%

Izé, én úgy nézem, hogy "a herceg fehér lovon" az adott. Kérdezőnek az a kérdése, hogy hogyan követhetné az ő hercegét az ő kastélyába...

Kérdezőnek meg elmondom újólag, hogy a szülők megkerülésével, hivatalos úton még nincs rá mód, a rendszert egyelőre kerüld ki, a szüleiddel fogadtasd el hogy többnyire a párodnál vagy, és valószínüleg nyugton fognak hagyni... Új sulidban meg ne arról kezd verni a melled, hogy te már a pasiddal laksz, ha később jönnek rá, amikor már tudják, hogy ettől még bejársz és tanulsz, sokkal kevésbé fogja csípni buzgómócsing ifjuságvédelmi felelősök szemét... kerüld a feltűnést, ne csinálj igazolatlanokat, sose állj bukásra, és akkor nem kezdenek veled foglalkozni... és el lehettek ezzel a félhivatalos helyzettel amíg nem nyílik teljesen hivatalos mód.

2012. júl. 13. 22:09
 30/36 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat. a szüleimmel Gádoroson laktunk kb. 1 évet de az az 1 év is sok volt mivel volt 2 cigány aki molesztált ezt el mondtam a szüleimnek de nem is foglalkoztak vele. most valószinüleg oda akarnak vissza költözni de én nem szertenék.
2012. júl. 14. 07:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!