15 éves vagyok és van egy 22 éves barátom. Nem szeretnék már tovább a családommal élni, és úgy döntöttem hogy össze szeretnék költözni vele. Lehetséges ez?
Ha pénz kell mért nem keresel valami munkát, bébisziltelés, takarítás, időseknek bevásárolni....
Arról álmodozni hogy jön a herceg fehér lovon és megment a sárkányoktól
elvisz a kastélyába és megkapod a tiarát a farmert, sminket, napi 3-szori étkezést, a wc papírt.....
butaság.
Izé, én úgy nézem, hogy "a herceg fehér lovon" az adott. Kérdezőnek az a kérdése, hogy hogyan követhetné az ő hercegét az ő kastélyába...
Kérdezőnek meg elmondom újólag, hogy a szülők megkerülésével, hivatalos úton még nincs rá mód, a rendszert egyelőre kerüld ki, a szüleiddel fogadtasd el hogy többnyire a párodnál vagy, és valószínüleg nyugton fognak hagyni... Új sulidban meg ne arról kezd verni a melled, hogy te már a pasiddal laksz, ha később jönnek rá, amikor már tudják, hogy ettől még bejársz és tanulsz, sokkal kevésbé fogja csípni buzgómócsing ifjuságvédelmi felelősök szemét... kerüld a feltűnést, ne csinálj igazolatlanokat, sose állj bukásra, és akkor nem kezdenek veled foglalkozni... és el lehettek ezzel a félhivatalos helyzettel amíg nem nyílik teljesen hivatalos mód.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!