Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Apukám 15 év után került elő....

Apukám 15 év után került elő. Be akarja pótolni a kiesett időt. Működhet?

Figyelt kérdés

Már felnőtt vagyok. Életem nagyobb részében semmilyen kapcsolatom sem volt vele, még azt sem tudtam, hogy él-e hal-e...

Most megjelent. Kiderült volt egy második házassága, abból született két kishúgom. Most elvált és egyedül van. Szeretné rendbehozni amit elrontott az életében.

Kedves, előzékeny, érdeklődő, nagyvonalú. Kérdezi mire vágyom, miben segíthet...állná a számlát bármit kérhetnék.

Én egyrészt nagyon nagyon örülök, hogy megkeresett. Jó, hogy már nem kell haragudnom rá, jó hogy nekem is van apukám. Ha későn is, de van.

Viszont nem ismerem. Mit fogadhatok el tőle?

Van egy félelmem is. Külsőre betegnek tűnik, bár azt állítja, hogy semmi baja nincs, csak kicsit magas a vérnyomása...de teljesen úgy néz ki, mint egy szívbeteg ember. Szerintem tényleg súlyos beteg csak nem vallja be.

2012. júl. 12. 12:06
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Te miről beszélsz?

A papa most nem kapni akar, hanem adni!

De veheted úgy is, hogy azt gondolja magában: veszek magamnak egy akkora házat, amiben nemcsak én, hanem a fiam is elfér. Ráadásul az ő nevére veszem meg, hogy később ebből ne legyen jogi probléma.

Tudom, hogy most albiban lakik, mert az anyja otthagyta, legalább ezzel a házzal, lakással segítek neki is!

Miért kell rögtön mindenben a legrosszabbat feltételezni?

Ahhoz egy szavatok sincs, hogy az anyja fél éve elhagyta, pedig itt van határon belül, mégcsak egy telefon sem, semmi? Az persze nem számít, csak az apát tudjátok mocskolni, az anya tehet amit akar!

2012. júl. 12. 16:17
 22/24 anonim ***** válasza:
54%
Mikor te voltál kicsi, téged hagyott ott, most a másik kettő kicsi, őket hagyja, nevelje csak fel őket is az anyjuk. Nem tudom, mennyi idős vagy, de biztos előbb is kapcsolatba tudott volna már lépni veled. Magára maradt, neki már mindegy, hogy vesz neked egy házat vagy pár év múlva örökölsz utána, de így biztosítja magának a személyzetet. Nincs itt semmi megbánás, aki megbán valamit az nem egy gyerek születésétől felnőtté válásáig jön rá, hogy hibázott. Fütyült mindenkire, élte világát, most meg vakarózik. De még most is alattomos módon. Megbánta? Rendben, vegye meg neked a házat, aztán tűnjön el újra. De nem, már pedzegeti, hogy majd nálad a sutban meghúzhatná magát. Gusztustalan.
2012. júl. 12. 16:37
 23/24 A kérdező kommentje:

Na most jól összezavartatok...bár pont azért kérdeztem, mert nem látok én sem tisztán.

Nincs emberismeretem ez már sokszor bebizonyosodott. Az érzéseim sokszor megcsaltak már. Szóval nem tudom...

Jó, mondjuk rosszul nem jöhetek ki ebből a helyzetből az biztos. Mert annál rosszabb már nem lehet, mint ezelőtt egy hónapja volt.

Egész gyermekkoromban arról álmodoztam, hogy egyszercsak megjelenik az édesapám (általában valami nagy hatalmasság képében pl. Putyin vagy a Dalai Láma vagy Kadhafi jelent meg az álmaimban). ..és mindjárt egy egész birodalmat és sok testvért és végtelen atyai rajongást és szeretetet kapok vele együtt.

Most itt van. Nem tudok nem hinni benne...

De persze, az a sok realista kétely, amit megfogalmaztatok, szintén itt van vele együtt. :(

2012. júl. 13. 12:18
 24/24 anonim ***** válasza:
Ne fogadd el még a házat, várj még egy kicsit, ismerd meg jobban. Az érzelmi dolgok ki fognak alakulni idővel.
2012. júl. 17. 21:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!