Ebben az esetben szólnál a párodnak hogy vettél be nyugtatót és lefeküdtél ne keltsen fel?
Teljesen kivagyok,egyszerűen muszáj aludnom.
9évvel ezelőtt a párom talált meg begyógyszerezve.Kikezeltek jól vagyok,7éve nem használok nyugtatót,sem semmilyen gyógyszert.
A gyereket elküldtem a mamához hogy tudjak pihenni,de gyógyszer nélkül nem fog menni,soha nem alszom nappal,plusz gondjaim vannak és csak cikáznak a gondolataim.
Ha szólok félek riasztja apuékat hogy nézzenek rám,ha nem szólok hazajön és alszom akkor meg nem tudom mi lesz.
Igen, szólnék, hogy időben értesüljön, hogy akaratgyenge vagyok és megakadályozza, hogy hülyeséget csináljak!
Ha már egyszer leszoktál, most is bírd ki! Egy anya nem teheti ki a gyerekeit ennek, normális anya kell nekik! 1 szem altató csak a kezdet, ne tedd meg, ne tolj ki a gyerekeiddel!
Én emiatt menekültem el otthonról.
Nem iszol inkább egy nyugtató teát?
Nekem vizsgák előtt sokat segít.
köszönöm a tanácsokat.Sikerült aludnom 1,5órát.Férjem nem keltett fel,magamtól keltem,bár most kába vagyok kicsit.
Lenyugodtam,ráadásul higgadtan leültünk és átbeszéltük a párommal a dolgokat és ugy néz ki rendben leszünk,némi változtatások árán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!