Van egy 6 honapos kisfiam, és ma mégis olyan szomoru vagyok ezen a napon, anyàknapjän.. mit tehetnék?
Azt írtad, a párod szégyelli magát, hogy elgfelejtette? Végigolvastam a kérédsedet és a válaszokat is, és teljesen megnyugodtam, hogy végül megkérdezted tőle, és ilyen jól alakult! :)
Gratulálok a Párodhoz, és a Pici Babátokhoz is, sok boldogságot Nektek!
Puszi :)
Ok, itt mindenki ir, de senki nem a lenyeget.
Neked parkapcsolati problemad van, s ezt senki nem mondja a szemedbe!
S az az elso lepes h elismerd.
Konyorgom, az NEM normalis dolog, h a parod nem koszont fel.
Es biztos mas dolgokat is szeretnel es nem csinal meg.
?Nekem is ugy allt a baratommal kapcsolatom, h jott h szakitsunk es most boldogabbak vagyunk mint valaha.
A kis "titkom": pszihologia.
Van egy vilaghiru pszihologus :John Gray. Tobb konyvet irt parkapcsolatokrol, es nekem oszinten o mentette meg a kapcsolatom. O es az en hozzaallasom a dolgokhoz.
Egyszeruen annyit tesz, h elmagyarazza miert a nok es ferfiak kulonbozoek, es hogyan erthetik meg egymast, meg h egy kapcsolatban, hazassagban ujra fellangoljona szerelem.
Magyarul meg sehol sem kaptam meg a konyvet, de ha kulfoldon elsz, remelem tudsz angolul, mert megeri nagyon elolvasni. Esetleg Rendeld meg internetrol.
Az egyik konyv neve : Men are from Mars, Women are from Venus. (Ferfiak marsrol, nok venuszrol) Nekem ez megvan, ha akarod eltudom kuldeni az angol valtozatot, majd irj egy privat uzit,h hova s elkuldom.
Az uj konyve: Why MArs and Venus Collide? Az is nagyon jo, en is megszeretnem szerezni.
Nem rekalmot akarok semmikepp, mert nincs okom ra, de latom h nemvagy jol, es en lehet megrosszabbul voltam mint te, mert a parom aztan semmit egy evig nem akart ertem tenni, s a vegen h inkabb szakitsunk.
Es most ismetlem, csodalkozom h ennyire jo a kapcsolatom vele, es nem szeretett, de a szeretete visszajott stb.
Szoval nekem nagyon bejott.
Remelem segitettem:) S Ne add fel mindig van remeny!
Ugyancsak en (elozo hozzaszolo): Lehet ha megakarod rendelni akarhonnan az internetrol, biztos kapsz magyar valtozatot is, de en meg ingyen nem tudtam sehol letolteni.
A google be ha beirod, biztos kapsz magyarul is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!