Van egy 6 honapos kisfiam, és ma mégis olyan szomoru vagyok ezen a napon, anyàknapjän.. mit tehetnék?
Csak nézz rá a kisfiadra! Mit látsz a szemeiben? Biztosan azt mondaná, ha tudna beszélni, hogy "Szeretlek Anya!!!"
A párodnak meg valószínűleg még le sem esett, hogy téged is fel kellene köszönteni, mert amint írtad ez az első anyák napja számodra, még neki is meg kell szokni! Egyébként meg férfiból van!
Ölelgesd meg a kisfiad, és biztosan jobban fogod magad érezni!
Fel a fejjel!
Szia!
Hasonloan az elso hozzaszolohoz en is teljesen aterzem helyzeted. Az en parom sincs a toppon unnepek teren, es nem azert mert nem vagyok fontos neki, hanem mert ferfibol van. :) En meg "csak" kismama vagyok, de kotve hiszem hogy fel leszek koszontve, bar meg nincs vege a napnak. :) Aztan meg ki tudja, lehet hogy meg a tied is eszbe kap. Ha meg nem, ne keseredj el, ha a hetkoznapokban egyebkent rendes, aranyos veled es szeret, akkor azert elnezheto neki hogy megfeledtkezett errol az unneprol. Valoszinu hogy nem tudatosult meg benne a jelentosege, szerintem finoman emlekeztesd majd ra, hogy neked ez igen is fontos es jolesne ha legkozelebb gondolna rad. Szoval fel a fejjel! Sok boldogsagot a kisfiadhoz!
Én is azt tudom mondani, amit az egyik hozzászóló:
Nézz a kisfiad szemébe! Ott van a köszöntésed, hidd el!
Az én fiam másfél éves, az apja nincs velünk. De ma minden ölelését, minden a száját elhagyó "anya" szót köszöntésnek veszek! Hiszen ő még csak így tud köszönteni és ha tudná, hogy ma kell, biztos vagyok benne, hogy köszöntene.
A Te fiad a szemével, a mosolyával, a gőgicsélésével köszönt Téged! Ezzel köszöni meg a fél évnyi (és előtte még a 9 hónapnyi) törődést, gondoskodást. A mai mosoly köszönet! Neked is és minden édesanyának!
Sziaa!! Jajj, hát megtudom érteni.. de azért mégse légy szomorú! :) Van biztosan egy gyönyörű hat hónapos kisfiad... ő visszamosolyog rád, és ez épp elég :) Jövőre már szed neked virágot is ;)
Amúgy szerintem.. ezt a párod nem látja rajtad?
Vagy csak úgy.. jegyezd meg neki viccesen, hogy.. azért szép... ez a nap, de lehetne szebb.. és úgy halkan , ha mégis olyan a viszony (márpedig gondolom meglehetősen közeli, ha már kisbabátok van!), hogy egy picit most mégis csalódott de nem tudod mitől.. segítsen.. ne érezd cikinek, kell hogy ennyire közeli legyen vele a kapcsolatod! Lelkileg.
Akkor majd biztos észreveszi magát, és legalább ma estére kitalál vmit.. ha mégsem, akkor bízhatsz benne, hogy majd a fiad mekkora gavallér lesz :) Majd ŐŐ...
Ne légy szomorú! Puszi, inkább élvezd a kisfiad létét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!