Meddig kell várnom, hogy ne csak ANYA, hanem feleség, háziasszony legyen a feleségem?
Semeddig. Beszélni kell arról hogy mi bánt. Lehet hogy ő nem is vette észre, lehet hogy valami baja van, de azt várja hogy te kérdezz rá. Nálunk nőknél ez előfordul, sajnos:-)
Én kétszer szültem, de egyszer sem kellett ilyet kérdezni tőlem. Mindig tudtam hogy attól hogy gyerekünk lett, én nem mentem át CSAK anyába. Ugyanúgy nő vagyok, feleség, háziasszony, szabad ember(mert ugye ilyen része is van a személyiségünknek jó esetben).
Persze nem az volt, hgoy szexeljünk szülés után másnap, de a hat hetes kontroll után azért volt már minden, előtte meg nyalifali, ott nem vágták fel. Ne várd meg hogy teljesen elhidegüljetek, beszélgessetek, kérdezd meg őt is mi a véleménye, hallgasd meg, és keressetek közösen megoldást a problémára.
Szia!
...két éves a kisfiunk,úgy érzem most kezdtem ismét feleség és háziasszony lenni...de ÉN,mint NŐ elvesztem ebben az egészben.
Kisfiam kb. 2 hónapja alussza végig az éjszakát. Eddig "próbáltam" életben maradni. Ha a gyerek elaludt,akkor aludtam azonnal én is,mert nem tudhattam,hogy éjszaka 2 vagy 3 órát sikerül-e aludnom. Nappalra így minimális energiám maradt. Azok a dolgok,amik máskor percek alatt elkészülnek,iszonyatos erőfeszítésbe kerültek. A férjem rengeteget segített,hálás vagyok neki!
Szerintem érdemes a dolgok mögé nézni,és kipróbálni,milyen is egész nap "csak a gyerekkel lenni".
Életembe nem voltam ennyire fáradt,mint most.
Amúgy meg a gyerek idővel "meghálálja" azt,hogy ez az időszak csak róla szól :)
Élvezzétek ezt az időszakot,és az együtt töltött időt.
"Mikor fogja úgy érezni,hogy nem csak a gyereknevelés a dolga..."
Na ezért nem szülök gyereket egyik pasinak sem. Ez a megfogalmazás, hogy mi a nő "dolga"... És a pasinak mi a dolga?? Én is ledolgozok 8 vagy 10 órát, és utána senki nem vár otthon meleg kajával, meg tiszta lakással. Hazaérsz a munkából, azt' szépen megcsinálod.
A nő nevelje a gyereket, csinálja a házimunkát, főzzön, emellett legyen csinos, és tegyen este a párja kedvére... Aha, és a pasi mit csinál???
Szerintem inkább magadnak tedd fel a kérdést, hogy mit csinálsz rosszul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!