Ha az a gyanúm, hogy az anyám nem az igazi anyám, hol kezdjek utánanézni ennek hivatalosan?
Nézd, én elsőre is felfogtam, hogy hány éves vagy, és nem nézlek hülyének. Senkit sem szoktam itt hülyének nézni, csak annak, aki: egy embernek, akinek problémája van.
Ha valami nem stimmel, és úgy tud hazudni, hogy ezt te nem veszed észre, akkor nagyon nagy baj van vele. Akkor akár az édesanyád, akár nem, minél előbb igyekezz tőle minél távolabb kerülni.
Keress meg egy ügyvédet és tárd elé a problémádat. Rokonaid nincsenek apai részen? Vagy szerinted mindenki hazudna?
Ha nem akarod, vagy nincs erre pénzed vagy időd, akkor menj be először az Önkormányzat anyakönyvi hivatalába és mondd el, hogy mi a gondod. Ők nem fognak hazudni.
És tudják, hogy ilyen esetben merre kell indulni.
A barna szem dominánsan örökölődik, de ha édesapád színeit kaptad, akkor ez nem lényeg. Vértesztre, DNS-tesztre kényszeríteni édesanyádat nemigen fogod tudni, ha arra sem képes, hogy megmondja, hogy örökbefogadott-e vagy sem. Viszont taláhatsz olyan dokumentumot, amelyen pontosan fel van tüntetve a vércsoportja. Ha édesapádét és a magadét, valamint a testvéreidét tudod, akkor ez is lehet támpont.
Én örökbefogadó anyuka vagyok,vagyis vagyunk a férjemmel.A kisfiunk teljesen ránk hasonlít.Ha szeretné megtudni ki a biológiai anyja,akkor 18 évesen megismerheti.
Ha a TEGYESZben történt az örökbefogadás, akkor ők mindenben segítenek neked.Én hozzájuk fordulnék a helyedben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!