A páromnak a héten lesz a születésnapja, s megbeszéltük, hogy elmegyünk majd a hétvégén egy cukrászdába sütizni. Anyukám viszont kitalálta, hogy ő sütni akar egy tortát a páromnak. Ezzel nem is lenne baj, de engem nagyon zavarna, hisz mégis csak az én páromról van szó, de én sajnos nem tudok főzőcskézni, mert az egyetemen vagyok gyakorlaton. Reggeltől késő délutánig hajtás és csak a hétvégén tudok hazamenni. De ha hagynám anyumnak, akkor biztos hogy jönnének a "bezzeg anyád képes volt tortát sütni nekem, pedig nem is ő a párom" és hasonló beszólások. A párom azt mondta, hogy ezt én beszéljem meg anyukámmal, ő ebbe nem akar beleszólni.
Nektek mi a véleményetek? Engedjek anyukámnak vagy se?
Egyszeru a dolog!!Mond meg anyukadnak hogy ne susson tortat ,mert mar az napra van programotok,.igy legalabb nem lesz mit a fejedhez vagnia a baratodnak!!bar ha ilyen pasim lenne ,se ereznem azt hogy tisztel!!mert az sem fer dolog hogy a sajat baratod ha nem is az nap de masnap biztos a fejedhez vagna azt amit le irtal!!
2012. júl. 10. 23:03
12/15 anonim válasza:
Ti menjetek oda, ahova elterveztétek, anyukád meg másnap süsse meg a sütit. Ha így megy tovább, akkor az unokáját is ő szüli meg helyetted.
2012. júl. 10. 23:32
13/15 anonim válasza:
Ilyen hülye lányhoz bunkó pasi illik
Gratulálok egymásra találtatok!
2012. júl. 11. 02:37
14/15 anonim válasza:
Mekkora egy paraszt a barátod már bocsi. Valószínűleg egy ilyen beszólására az "akkor járj az anyámmal" lenne a válaszom és utána eléggé kellene tepernie, hogy jóvá tegye. Nem azt mondom, hogy emiatt szakíts vele, de azért gondolkozz rajta, hogy úgy akarod-e leélni az életedet, hogy tojáshéjon lépkedsz a párod körül..
2012. júl. 11. 04:58
15/15 anonim válasza:
Nem értem mi a probléma?Anyukád kedveskedni szeretne a párodnak,süt egy finom tortát.A párodnak örülnie kellene,hiszen kedveli édesanyád,gondolt rá.Ti kettesben szépen elmentek cukizni,az lesz a te ajándékod.Ha ez a párodnak probléma és annyira fogyatékos érzelmileg,hogy nem érti meg neked erre külön nincs időd,akkor csak sajnálni tudom.Szerintem nagyon fiatal lehetsz,mert ilyen hülyeségből problémát csinálni csak a fiatalok szoktak.Egy kapcsolat ennél sokkal erősebb kompromisszumokról szól,nem kell ilyen hülyeségeken fennakadni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!