Ezt most hogyan magyarázzam ki?
Édesanyánkat ma műtötték, reggel, elvileg most este ébredezik. Testvérem külföldön van, nem tudott hazajönni. Telefonon a kórház nem ad ki infót a hogyan létéről, de elvileg miután felébred majd szól.
A tesóm nagyon izgul (én is) és beküldött a kórházba, hogy személyesen biztos megmondják mi van. Nem mentem be, de neki azt mondtam igen, és hogy azt mondták, amíg fel nem ébred nem tudnak mit mondani. Elhitte.
De szinte biztos vagyok benne, hogy valahogy ki fog derülni, ő elmondja anyunak, hogy beküldött, ő meg majd biztos a nővérnek, és a nővér tudna róla, ha ott lettem volna. Most mit csináljak? Nagyon elszúrtam?
(Azért nem mentem be, mert úgy sem mondtak volna semmit, ha egyáltalán van ott valaki és/vagy beengednek - mert az osztályra bemenni nem lehet).
Utolsó, gratulálok a szövegértési képességedhez.
Meg még jó, hogy így ismersz, hogy tényként közlöd velem, hogy itthon henyélek. Tényleg jó tudni.
Szóval még egyszer leírom, hogy te is megértsd:
1. Nem jó kedvemben ülök itthon, ha lenne hova, akkor bemennék, de evörszinsz nem engednek be az osztályra, maximum a kórház kertjében várakozhatnék, hátha az orvos kimegy egy fagyira és két nyalás között elárulja, hogyan zajlott a műtét
2. a nővér csak annyit tudott nekem mondani, és most szó szerint idézek, "nem kell aggódni, de amíg nem ébred fel, biztosra nem mondható, hogy minden rendben". Bár biztos, ha személyesen bemegyek, és ott zavarom a nővérek munkáját azzal, hogy folyamatosan kihívogatom őket a munkájuktól, akkor majd hirtelen jövőbe látó képességeik lesznek, és még mielőtt felébredne anyu, megmondják, hogy hogy fogja magát érezni
3. édesanyám este 7kor ébredt fel, ahhoz is gyenge volt, hogy telefonáljon, akkor hívtak a nővérek engem. Ezek után persze, önző módon várjam el szerinted, hogy ő jöjjön ki a kórteremből csak azért, hogy tiszta legyen a lelkiismeretem és ne én legyek a bunkó, aki a saját édesanyját sem látogatja meg a kórházban, annak ellenére, hogy ő kifejezetten kérte, hogy ne menjek. De te biztosan szeretsz 2 csővel a vesédbe felvezetve sétálgatni, félkómásan az altatótól egy frissen vágott sebbel a hasadon.
Az igaz, hogy a doktort elcsíphettem volna személyesen, rögtön a műtét a után, de akkor reggel még nem tudtam, hogy a telefonban a nővérek nem fognak tudni semmit sem mondani. A telefon után, mire beértem volna, a doki meg már rég a magánrendelésén lett volna, 2 várossal arrébb.
És egy személyes megjegyzés: te beszélsz itt arról, hogy "önző" vagyok, meg nem aggódom a saját édesanyámért, mikor benned annyi jóindulat sincs, hogy megálld, hogy beszólj nekem. Persze eszedbe sem jutott az, hogy "van neki így is elég gondja, nincs szüksége még egy idegen ócsárolására is". Még szerencse, hogy nem vagyok az a típus, akit egy névtelen kommentelő véleménye érdekelne. Nem tudod, milyen vagyok, nem tudod, hogy telt az elmúlt hét, mióta anyu befeküdt, nem tudod, hogy érzek, vagy hogy anyu mit gondol, de azért becsmérelsz névtelenül. Igazán szimpatikus tulajdonság!
Jó éjt mindenkinek!
Nincs az a korház,ahova nem mehetsz be érdeklődni.
Oké,olyan van hogy a beteghez nem mehetsz be a szobába,de a nővérekhez,orvoshoz be lehet még a fertőző osztályon is...
Ez az oldal egy no name oldal, kitehetem a nixk nevem, jobban erzed magad? Ketlem... Szokj hozza!
Ja es ahhoz is , ha felteszel egy kerdest es az emberek esetleg mas velemennyel vannak, mint pl itt most, mint te, akkor fogadd el! Ez a valo elet, jo reggelt! A velemenyem akkor is ez, ha nem mehetek be, akkor is ott ucsorgok es varom az esemenyeket es nem hazudozok a csaladomnak. Ez volt a kerdesed, valaszoltunk. Akkor mi a problemad? Ajanlom nem minket gyozkodj tovabb es vitatkozz,hanem faradj be!
:D lol
Hát nem ez volt a kérdésem, a többi rész meg reagálásra sem méltó :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!