Arab/Török (félvér) barátom van, anyuék tiltanak, mit tegyek?
Nekem is török pasim van és engem is tiltottak tőle... csak én nem 15 vagyok hanem 21 :)
Lassan megszokják h felnőttem de szeretik egymást, bár érezhető egy kis félsz mindegyik félnél:P
???? itt mindenki arról beszél, h ne költözzön ki, mert elmúlik a nagy szerelem, meg mert az iszlámok nőkhöz valóhozzáállása meg stb. Ki mondta, h a kérdező feleségül akar menni a sráchoz, és ki akar menni Töröko.-ba??? Ha jól értem az eredeti kérdést, a lány JÁRNI akar a sráccal, és azt szeretné, ha a szülei nem elleneznék. Szerilntem a legtöbb normális 14-18 éves lány életének része a pasizás. Ez a lány egy török/arab srácot választott, mi ezzel a baj??? Ennyi erővel mindenkit lehetne kifogásolni: Keresztény, ateista, muszlim, sötét bőrű, ázsiai, itt él, ott él, ez a szülei munkája, idelár suliba nem ide jár mindenbe bele lehet kötni, HA AKARSZ. Egy iszlám vallású fiatal miért ne szerethetné ugyanúgy a baránőjét mint egy keresztény? Az meg a mésik, h minden kúltúrában megvannak azok, akik kiforgatva, vagy még mindig szó szerint értelmezik a régi szokásokat, szabályokat. és vannak, akik képesek újraértelmezni, átgondolni vagy akár elagyni olyan részleteket, amelyek a kulturális, technikai, tudományos és társadalmi változások következtében elavultak vagy értelmüket vesztettek lettek. Az az irániakról szóló film meg marhaaság. Mármint nagyon szép téma, biztos jó film, de ez Egy eset a 80as évekből. És hol vannak azok a filmek, amik a sok európai nő életéről szólnak, akik boldog párkapcsolatban élnek az iszlám vallású párjukkal, mint sok előttem szóló? Persze borzalmas az ami ezekkel a nőkkel történt/történik de lehet kivétel. Persze nem mondom h egy év mulva szökj el vele törökbe és menj hozzá, de szerintem te se ezt terveed. Esetleg beszéld meg a szüleiddel, hogy te nagyon szereted, de persze eszedben sincs hozzámenni, vagy kiköltözni hozzá, csak Te is szeretnéd megtapasztalni a szerelmet blablabla és ha egy icipici jelét látod annak h megjelennek nála ezek a tulajdonságok(agresszió, nők lenézésse) azonnal szakís vle, és vigyázz magadra:)
ui.:ha a szüleidet megkérdezed h MIÉRT tiltanak ennyire, meg tudod magyarázni nekik amiben tévedtek, de lehet h te is rájössz pár apróságra. Tudod: a szerelem vak :)
off, 63.-nak:
Ki mondta, h a kérdező feleségül akar menni a sráchoz, és ki akar menni Töröko.-ba???
A kerdezö kerdezte igy: "Azt szeretné ha majd később elmennék vele törökországba a családjához. Mit tegyek, te mit tennél?"
Vannak minden vallasban is mindenfelek, igazad van, de ez a vallas, legalabbis Nyugat-Eu-ban, erröl ismert, teljesen mas a kulturaja. Nem az egyes esetekben fordul elö ez-az, hanem az egesz kulturajuk mas, en ezert irtam neki erröl.
Tessek, most bukkantam ra egy cikkre:
Igaz, ez a szaudi eletröl szol. Abban a kulturaban, ahol evszazadokon at ilyen vallasi mentalitas volt jellemzö, megha most jobb is lett (??), mire szamitassz a hetköznapokban, hetköznapi emberek között? A csaladi berkek, szokasok jobban hajlanak a regi hagyomanyok fele, mindenütt a vilagon. Hacsak nem a forradalmar nök csaladjaba kerülsz, pl anyosod az egyike az ujitasokat kivivott nöknek. :)
egy korabbi
ui: ha kimesz vele törökbe, majd legyszi jelentkezz, komolyan erdekel!
37-es:Hála a jó égnek,apukád normális!
Egyébkénz mizu a kérdező?Meg van még a lovag?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!