Ha a nagymamám apukája félvér volt akkor bennem is van?
Öööö..most a nagymamád apja, vagy a dédapád anyja volt fekete?
Mert mindkettőt írod.
A nagymamád apukája = dédpapád = félvér volt
A dédpapád apja = néger volt
Igen, ne csodálkozz, ha esetleg a gyermeked akár félvérnek, akár egészen négernek születik.
Jó lesz idejekorán tájékoztatni a párodat és rokonságát, különben sok baj, kellemetlenség származhat belőle, és utólag magyarázkodni már sokkal nehezebb lesz.
Nekem a párom is valami hasonló összeállitású emberke :) Az én párom is hófehér és zöldszemű de az orrán látszik egy picit valami.
Nincs ezzel semmi gond, de hogy mennyire van benned még nyoma, ezt csak te tudhatod ha tükörbe nézel. Ha semmit nem látsz akkor már semmi nyoma. 99%-os eséllyel a gyereked még 'fehérebb' lesz, ha fehér fiúval/lánnyal leszel (bocs nem tudom a nemedet). Talán még jól is jön hosszútávon egy kis vérfrissülés.
Megkérdezhetem, hogyan került az üknagymamád négerekkel kapcsolatba? olyan meglepő ezt hallani, azt gondoltam eddig, hogy a 70-es években jutott magyarországra az első afrikai bevándorló-hullám.
Ne keress rosszindulatot ott, ahol nincs. Csak a kérdésben a nagymamád apukáját említetted, a magyarázatban pedig a dédnagyapád apukáját.
De a lényeg ugyanaz. A gének benned is ott vannak, tehát kevert rasszú vagy, és a te utódaidon is megjelenhetnek a feketékre jellemző tulajdonságok. De ez nem baj, sőt senki nem is írt olyat, hogy baj lenne.
4-es vagyok!
Semmi baj ezzel, kismillió ember él így a világon, hogy a család, a rokonság ősei hordoznak másfajta géneket is.
A kérdésed nagyon jó, igen benned is vannak olyan gének, amelyek alapján a te gyermeked akár tiszta fekete négernek is megszülethet.
Ezért írtam, ha majd lesz komoly kapcsolatod, akivel családot akarsz alapítani, már az elején tudasd velük, ne később okozzon problémát.
(Ismerősöm nem tudott róla, megszületett a kinézetre 100 %-os roma gyermeke. A férje és családja meggyanúsították, hogy a gyermek nem a férjtől van. Hiába igazolta DNS vizsgálat eredménye, hogy szó sincs megcsalásról, a házasság akkorra tönkrement, elváltak)
lány vagyok :)
Hát talán az orromon látszik kívülről valami..szerintem.
Meg szeretek énekelni,táncolni(nem tudom ennek mennyi köze van hozzá)
Fogalmam sincs hogy találkoztak.Annyit tudok hogy az üknagyapám szülei is már Magyarországon éltek.De hogy Ők hogy jöttek be azt nem tudom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!