Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Arab/Török (félvér) barátom...

Arab/Török (félvér) barátom van, anyuék tiltanak, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Itt van MO-n már egy ideje, angolul beszél egy kicsit. 17 éves, én 15. Iszlám vallású,mindennap imádkozik. Külsőleg még akár magyarnak is kinéz..barna haj,kék szem, fehér bőr. Titokban találkozunk mert anyuék tiltanak tőle. Apu mindig aztmondja, hogy "minden szép meg jó, de ha ő majd menni akar haza, akkor jól gondold meg, hogy mész-e vele". A tenyerén hordoz a srác, végtelenül kedves, úgy néz rám mint valami kincsre. Azt szeretné ha majd később elmennék vele törökországba a családjához. Mit tegyek, te mit tennél? Nagyon szeretem, de anyuék rám ijesztettek azzal amiket mondanak..

2012. júl. 8. 13:10
1 2 3 4 5 6 7
 11/66 anonim ***** válasza:
55%
Kiskorúként hogy élhet itt a szülei és a családja nélkül? Ki tartja el? Hogy kapott ideiglenes tartózkodási engedélyt?
2012. júl. 8. 13:18
 12/66 anonim ***** válasza:
91%
könyörgök. 15 éves vagy. minek tervezel már közös életet????
2012. júl. 8. 13:23
 13/66 A kérdező kommentje:
Nem mondtam,hogy egyedül él itt. Rokonai vannak. És nem szőke, nemtudom melyik hozzászóló írta ezt. Értem,köszönöm. Én ezeket a félelmeimet el is mondtam neki, már amennyire el lehet, és ő azt mondja erre mindig,hogy nem tenne semmi olyat.
2012. júl. 8. 13:25
 14/66 anonim ***** válasza:
95%
Túl komolyan veszed ezt a dolgot,még legalább 3 év mire egyáltalán elhagyhatod az országot a szüleid engedélye nélkül.Ez nem aktuális probléma.
2012. júl. 8. 13:27
 15/66 anonim ***** válasza:
63%
Illetve nem mindegy hogy arab vagy török. Ne keverd a kettőt, mert nem ugyanaz. Vigyázz velük, nem ismered ezeket az embereket. Mikor akar kivinni téged? Ha ő végzett a sulival, vagy megvár téged is? Ezeket nem lehet 15 évesen előre eldönteni. A szüleid nem akarnak neked rosszat, csak fogadd el hogy ők tapasztaltabbak emberismeretben mint te. Egyébként itt tanul a srác? Holés kivel él Magyarországon?? Ezek is fontos kérdések, próbáld összességében látni a dolgokat és nem csak a fiúra köncentrálni.
2012. júl. 8. 13:29
 16/66 anonim ***** válasza:
35%

Nézd meg ezt a filmet:

[link]

2012. júl. 8. 13:30
 17/66 anonim ***** válasza:
74%
a lányom nélkül soha MÁR LERÁGOTT CSONT. Rudi, a kérdező nem Iránba készül menni:) Törökországnak SEMMI KÖZE MÁR az iszlámhoz (szekuláris ország Atatürk óta)! Hagyjuk már a kliséket, a kérdés értelmetlen, mert 15 éves a hölgyike, azaz elsős egy középiskolában, ESÉLYTELEN a kapcsolatuk. MINDKETTEN GYEREKEK!
2012. júl. 8. 13:40
 18/66 anonim ***** válasza:
86%
semmit nem tudsz tenni, 15 éves vagy, mégis mit akarsz tőle? Gondolom még 10 évig nem is akarsz férjhez sem menni, ugye? Valami suli nem kellene? vagy majd ő eltart? Gondolkodj már kicsit érettebben, és válaszolj, hogy mit akarsz tőle? Most?? vagy előre tervezel már évekre??
2012. júl. 8. 14:30
 19/66 anonim ***** válasza:
65%

17. próbáld megőrizni a nyugalmadat. :)

Törökország lakosságának 99,8%-a iszlám vallású, függetlenül attól, hogy az országuk államvallásként említi vagy sem. Az iszlám kultúra meg köztudottan másképp tekint a nőkre, mint ahogy az a mi keresztény gyökerű világunkban megszokott.

A kérdező valóban kislány még, így még inkább képes elveszíteni a józan ítélőképességét.

A film pedig egy jó film, ha picit elgondolkozik rajta, már érdemes volt megnéznie.

2012. júl. 8. 15:04
 20/66 anonim ***** válasza:
64%
Kedves Rudi, te is éltél már kint Törökországban, mint pl én? ... Jöhetsz a számokkal, én jobban hiszek a tapasztalatomnak =)
2012. júl. 8. 15:08
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!