Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti mennétek vagy maradnátok?...

Ti mennétek vagy maradnátok? Nem tudok dönteni.

Figyelt kérdés

4 éves korom óta élek Magyarországon de minden éven haza megyünk Brazíliába és most vissza költözhetnék oda mert apám ott marad anyám jön vissza. Nem tudom eldönteni mert szivesen maradnék itt is de mennék is mindkét helyen vannak barátaim de szerintem a magyarok jobban hiányoznának mert ők vannak velem többet. Tavaly maradni akartam ott de nem lehetett. Szerintetek mit csináljak? Mind a 2 országot szeretem.

16/F

2012. júl. 7. 23:04
 1/8 anonim ***** válasza:
Hát én nagyon szeretem Brazíliát :) 1993-ban voltam arra, és annyira bejött, hogy majdnem maradtam :) Így aztán az én véleményem nem mérvadó...
2012. júl. 7. 23:57
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem próbáld anyagi szempontból is megvizsgálni a helyzeted. Fiatal vagy még, de kb 4-5 év múlva igen fontos kérdés lesz ez az életedben, ha majd a saját lábadra akarsz állni. Milyen körülmények között, környéken, lehetőségekkel élhetnél ott és milyenekkel itt?

Én annyit tudok, hogy ha választhatnék a két hazám között, akkor bárhol máshol szívesebben maradnék, mint Magyarországon. Na jó, egyértelmű, h nyomornegyedet nem választanék, de ...

Egy 24 éves munkanélküli lány

2012. júl. 8. 00:46
 3/8 anonim ***** válasza:
Én azt javaslom hallgas a szívedre.De ha én a te helyedbe lennék azt az országot választanám ahol kevesebb idot toltottem de te tudod (Brazília):D
2012. júl. 10. 21:07
 4/8 anonim ***** válasza:
Brazília
2012. júl. 10. 21:19
 5/8 anonim ***** válasza:
én mennék:)
2012. júl. 10. 21:21
 6/8 anonim ***** válasza:

Anyukád és apukád között is választanod kell, nemde...? Ez a nehezebb választás, vagy a barátok kérdése...?

Nekem is két hazám volt, Magyarország felé billent el a mérleg. Pedig anyagilag ott lenne a százszor könnyebb... Ez merőben érzelmi dolog részemről.

Hogy te mit csinálj, nem tudjuk megmondani. Tegyél mérlegre mindent, ami/aki számít...

2012. júl. 10. 22:06
 7/8 A kérdező kommentje:
Nem tudom apám meddig akar maradni (jövő nyárig biztos) de tudnánk beszélni egymással. Anyagilag jobb lenne ott de igazából nem akarom itt hagyni ezt az országot mert sok dolog köt ide és valamennyire magyarnak érzem magam. Nem tudom mit csináljak.
2012. júl. 11. 12:19
 8/8 anonim ***** válasza:
Ha magyarnak érzed magad akkor maragy.én igazából ha anyagilag ott jobb akkor viszont én mennék!
2012. júl. 13. 12:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!