Elengednétek 17 éves lányotokat Balatonra?
Figyelt kérdés
3 napra szeretne elmenni a legjobb barátnőjével vonattal. Elengednétek a helyembe?2012. júl. 7. 18:14
11/25 anonim válasza:
Hogy a fenébe ne engedném! Lazuljon, szerezzen tapasztalatokat, élvezze a nyarat, bulizzon. Közben meg tövig rágnám otthon a körmöm. Parás vagyok. :-))))))
12/25 anonim válasza:
amennyiben már elmult 17, és megérdemli igen
13/25 A kérdező kommentje:
egy hónapja 17
2012. júl. 7. 18:51
15/25 anonim válasza:
én ennyi idősen a párommal mentem 2 hetes nyaralásra, igaz nehezen engedtek csak el! de aztán nem volt gond és nagy könyörgés árán is de elmehettem. féltettek a szüleim, de ismerték jól a fiút akivel mentem :) a srác azóta már az élettársam és a kisbabám apukája :)
16/25 anonim válasza:
Ismertem annyira a lányom és azt ahogy neveltem, hogy elengedjem, még nem töltötte a 17-et és nem is 3 napra mentek hanem többre, de semmi gond nem volt.
17/25 A kérdező kommentje:
Elengedem:)!
2012. júl. 7. 20:02
18/25 anonim válasza:
De vegyél neki gumit, biztos lesznek ott fiuk is, és gondolom nem szeretnél még unokákat.
19/25 A kérdező kommentje:
Nyugi adok neki
2012. júl. 7. 21:34
20/25 anonim válasza:
Hú, azért egy 17 éves csak nem akkora K, hogy egy háromnapos út alatt szexeljen egy idegennel.
Mert egy "idősebb", tapasztaltabb nőnél elfogadott az egyéjszakás kaland, ha így dönt, de 17 évesen...?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!