Ha elmentek nyaralni, akkor a 15 éves gyereketeknek külön szobát vesztek ki a hotelban?
Figyelt kérdés
Augusztusban mennék nyaralni az apámmal,a mostohaanyámmal most először(10 éve váltak el anyával).Ha anyáékkal megyek nyaralni,akkor mindig külön szobát kapok,de nem tudom,hogy ők hogy gondolják most.
Felhozzam nekik a dolgot vagy mit csináljak?Nem akarok velük egy szobában lenni.
2012. júl. 7. 12:26
11/13 anonim válasza:
HA egészséges szexuális kapcsolatuk van, akkor úgyis arra törekszenek majd, hogy külön szobát kapj. Ha nem lesz így, akkor valószínű anyagi okai vannak. Egyébként szerintem nyugodtan megkérdezheted tőlük, de ha nemleges választ kapsz, akkor ne hisztizz miatta.
12/13 anonim válasza:
Én mikor utoljára a szüleimmel voltam nyaralni, egy szobába voltunk négyen. Volt 1 két személyes meg 2 egy személyes ágy. Anyu és én aludtunk egy személyesen, apu meg az öcsém a nagyágyon. 15 voltam.
Előtte éven két szobát foglaltunk. Én anyuval az egyikben, apu a tesómmal a másikban.
Az én szüleim nem szexelnek, nem bújnak össze, nem csókolóznak.
13/13 anonim válasza:
Ha lenne tesód akkor vele lennél külön szobában a szülőktől. Nem tudom milyen ha egyke vagy. Nekem van öcsém és mindig vele vagyok egy szobában, külön a szüleimtől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!