Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak ilyen család...

Mit csináljak ilyen család mellett? Én is idegroncs leszek már 20 évesen?

Figyelt kérdés
A szüleim állandóan veszekednek, apukám iszik, anyukám pszichiátriára jár, gyógyszereken él. Nagyon sokat dolgoznak, hogy eltartsanak minket, és semmi kikapcsolódásuk nincs. Mindig ordibálnak egymással, én meg tiszta stresszes vagyok, enni sem tudok, már fogytam 10 kilót, már csak 46 kg vagyok 168 centivel. Állandóan remegek, szerintem lassan nekem is pszichiáterhez kell mennem. Mit csináljak? Itt hagyni nem akarom őket, mert szeretem őket és akkor nekik csak még rosszabb lesz. Tudom hogy nekik se könnyű, de elrontják az életemet. 20L
2012. júl. 7. 12:00
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
A te életed és ha nem lépsz tönkre fogsz menni. Eljön az a pont amikor az embernek magára kell gondolnia és nem a szüleire. Ha nem mész el onnan akkor az egész életedet lehúzhatod a wc-én.
2012. júl. 7. 13:51
 12/15 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező: szerezz munkát, és költözzünk egy közös albérletbe. attól még akkor látogathatod őket, amikor akarod és az idegeid is helyre jönnek.

komolyan gondoltam...

24/F

2012. júl. 7. 13:56
 13/15 anonim ***** válasza:

most olvastam, hogy egyetemre jársz.

ha szeretnél írj privátot.

2012. júl. 7. 13:58
 14/15 kgaba88 válasza:

Kezdd el élni a saját életedet, ezt tudom ajánlani.

Melyik egyetemre jársz?

2012. júl. 7. 23:17
 15/15 anonim ***** válasza:

Az olyanoknak,akik nagyon sokat dolgoznak,de még abból is nehezen élnek meg soha nem lett volna szabad gyereket vállalniuk....

Szerintem akik azt mondják,hogy nappali tagozaton,suli mellett vki még dolgozzon is,az nem járt egyetemre.

Hét közben kizárt.Ha meg még hétvégén dolgozni kellene,akkor mikor pihenjen az ember?Aztán majd ezekből lesz az olyan,hogy nem végzi el az egyetemet,mert nem tudott tanulni.

költözz el,amint tudsz,és tanulj a szüleid hibáiból!

Akkor vállalj gyereket,ha elég pénz lesz arra,hogy biztosítsátok a jövőjét...

A minket szóból pedig arra következtetek,hogy nem egyedüli gyerek vagy.Több gyereket meg végképp ne vállaljon olyan,akinek ezért állandóan dolgoznia kell,mert hiába minden szeretet,idővel kibukik ez.

Sajnos ilyenek mindig lesznek,ez egy örök körforgás,amíg az emberek nem tanulnak meg felelősségteljes döntéseket hozni,mindig lesznek ilyenek.

Nem akartam ilyen negatív lenni,biztos mindent megtesznek a szüleid,de sajnos minden igyekezetük ellenére a gyerekek megérzik azt,hogy baj van.....

Aki ma családot szeretne az a minimum,hogy az egyik fél külföldre megy dolgozni.Mi 3an vagyunk testvérek.Ha apám nem dolgozott volna évekig külföldön,már éhen haltunk volna...

2013. okt. 5. 06:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!