Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szülők! Ti megengednétek a...

Szülők! Ti megengednétek a 15éves lányotoknak, hogy fentmaradjon ameddig akar? Gondolok itt nyáriszünetre és iskolanapokra.

Figyelt kérdés
2012. júl. 6. 22:24
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
Persze, tudja, hogy fél hétkor ha kell hideg vizet öntök a nyakába, de akkor is felkel és elmegy iskolába, innentől kezdve nekem mindegy, hogy mikor fekszik le, előbb-utóbb rá is jött magától is, hogy nem jó hajnal háromkor aludni menni. Nyáron pedig megmondom mit szeretnék, hogy elvégezzen mire hazaérek, nekem nem számít, hogy mikor kel és fekszik le, csak csinálja meg, amit meg kell. 15 évesen nem fogom beosztani az idejét (természetesen ha segítséget kérne soha nem utasítanám vissza), de a kötelességeit nagyon komolyan behajtom rajta.
2013. márc. 2. 00:12
 32/33 anonim ***** válasza:
Bár nekünk még csak 14 lesz a gyerek, de nincs szabály arra, hogy meddig maradhat fenn. Általában 9 és 10 között magától megy aludni, nagyon ritka, hogy későn feküdne le. Szegény elég fáradt estére, mert suli után még edzésre is jár. Szünetben sem jellemző az éjszakázás, de soha nem volt neki megszabva és ezután sem lesz.
2013. márc. 2. 00:36
 33/33 anonim ***** válasza:
Na ezt de jól látjátok! Habár 17 éves vagyok, van egy kishugom, aki 14 éves, és a keresztszüleinél él, de neki megmondják, hogy már fél kilenckor TV kikapcsolás, telefon, táblagép, laptop, meg az éppen vasott könyve ki lesz véve a szobájából, és ez a monoton stílus megy neki még szünetben is -.- Nem vagyok szülő, de szerintem én bíznék annyira benne, hogy csak nem használja az elektronikus cuccait, vagy éppen a kötelező olvasmányt vonnám meg tőle.... Szerintem olvasson, netezzen nyugodtan kb fél 10-ig tanítási időben
2013. ápr. 1. 00:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!