Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szülők! Ti megengednétek a...

Szülők! Ti megengednétek a 15éves lányotoknak, hogy fentmaradjon ameddig akar? Gondolok itt nyáriszünetre és iskolanapokra.

Figyelt kérdés
2012. júl. 6. 22:24
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
92%

Nyári szünetben igen, de iskola időben jó lenne valahogy dűlőre jutni, legalább akkor legyen egy rendszer, hogy biztos jól kipihenje magát.

Én is voltam iskolás, én is volt, hogy sokáig fenn voltam, másnap nem is éreztem túl jól magam. :)

2012. júl. 7. 08:20
 22/33 anonim ***** válasza:
100%
Nyáron persze,hogy addig ameddig akar. Iskolaidőben meg úgyis érzi mikor kell lefeküdni,ha nem akkor pár nap három óra alvás után harmadnap időben fog lefeküdni. :)
2012. júl. 7. 08:31
 23/33 anonim ***** válasza:
95%
Egyébként a bioritmust nem érdekli, hogy 8-kor becsengetnek. A bioritmus előbb volt, mint a társadalmi megegyezés, hogy 8-4-ig van a munka, suli.
2012. júl. 7. 11:11
 24/33 anonim ***** válasza:
56%

Iskola szünetekben addig van fönt ameddig akar, de tanítási időben legkésőbb fél tizenegykor takarodó. Muszáj kipihenten

suliba mennie, hogy oda tudjon figyelni az órán.

2012. júl. 7. 13:43
 25/33 anonim válasza:
13 éves vagyok és nekem megengedik hogy bár meddig fenn maradjak de csak nyári szünetbe.
2012. júl. 8. 16:55
 27/33 szaszy991 válasza:
100%

Én egy 18 éves lány vagyok ! :)

én amikor 15-17 voltam.. meg beszéltem anyuékkal hogy nem vagyok hülye.. és tudom reggel iskola van.. letudok feküdni.. és fel tudok kelni.. és örülni fogok ha végre az ágyba kerülhetek!..:) és tényleg.. most már örülök hogy ha vízszintesen vagyok. :) nem hogy még ide oda el mennyek :)

nyáriszünet az meg nyáriszünet :))) nem szóltak egy idő után bele :))

2013. febr. 17. 22:17
 28/33 anonim ***** válasza:
41%
Ilyet te megkérdezel?? 10 éves lányom már nyáron éjfélig fenntmarad.De komolyan suliidőben amúgy is korán kel... kell nekii enyii
2013. febr. 18. 19:38
 29/33 anonim ***** válasza:
100%
Szünetben addig marad fent ameddig akar, és addig is alszik. De iskola időben azért már tizenegy után meg kell jegyezni, hogy ideje lenne lefeküdni, mert reggel suli. Egy 15 évesnek még igen csak fejlődésben van a szervezete és sok pihenésre van szüksége. Ciki vagy nem, de így van.
2013. febr. 18. 20:59
 30/33 anonim ***** válasza:
Iskolaszünetben sokáig fennmaradhatnak, iskolaidőben nem. Pedig még nem 15 évesek...
2013. márc. 1. 23:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!