Hogy tálaljam ezt az egészet, mit csináljak?
Szegény családom van, most voltam 2. éves az egyetemen, suli mellett dolgoztam, de nem szokványos munkát, hanem olyat, ami mások szemében általában erkölcstelen. Viszont így el tudom tartani magam anélkül, hogy a szüleimet terhelném, és most tudnék nekik is adni egy kis pénzt. De nem tudom, hogyan tálaljam a dolgot. Azt tudják, hogy dolgozom, de azt nem, hogy mit. Nem értenék meg, meg nem is vagyok rá büszke, úgyhogy ezt inkább elhallgatnám. Mit kéne mondanom, honnan lett rá pénzem, hogy még őket is segítsem? Utálom, hogy hazudnom kell nekik, akik felneveltek engem, de nem akarom, hogy csalódjanak. Miattuk, nem magam miatt.
Arra gondoltam, azt mondom, nyertem, de ez belegondolva elég béna fedősztori..
Segítsetek, légyszi!
20 éves lány
Konzumlányként tehetős (gyakran külföldi) férfiakat (általában ismertebb üzletemberek, politikusok - tudnék mesélni..) kísérgetek szórakozni, vacsorázni, konferenciákra. Táncolni is szoktam, bár azt már jó ideje nem vállaltam.
A telefonszex pedig elég hardcore, nekem a vállalhatatlan kategória, de sajnos nem válogathatok.
szia! beszélsz bármilyen nyelvet felső fokon? mer akkor:
-diákokat készítesz fel nyelvizsgára/érettségire/korrepetálsz (a nyelvtanárok óránként 4000-et is el szoktak kérni, nekem is kellet járnom anno)
-xy repülőtéren vagy idegen nyelvű telefonos kisasszony (kb 900-as óabért szoktak kapni)
-xy cégnél vagy feliratfordító (aki a mozifilmekhez fordítja le a feliratot)
-tolmács/idegen vezető egy utazási irodánál
még ezek jutottak az ezsembe:
-vendéglátó iparban is sokat lehet keresni. nah nem a fizetés a magas, hanem a pultosok tesznek zsebre pofátlanul+borravalók
-piackutató cégnél vagy részmunkaidőben
-beléptél egy hálózatkiépítő céghez (mint mondjuk avon) és területi megbízott/képviselő (nem tudom hogy hivják) lettél
de az nagyon jó ötlet, hgy ne egyszerre add oda a pénzt, hanem részletekben küldd el, úgy kevésbé feltűnő
A 19:02-vel értek egyet, inkább kisebb részekben adagold a pénzt. Végső esetben eressz meg egy sikítós hangú telefont a csládnak: yeeeeeeee, nyerteeeeeeeeeeem...... mittudomén... a puttón. Annak nem annyira követhető a nyereményalapja.
Egyébként szerintem l, sem gáz amit csináltál, jelenleg én is munkanélküli vagyok, és már elgondolkodtam ezen a telefonszex dolgon is... hogy lehet egy ilyenbe beszállni? Megírod priviben légyszi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!