Hogy tálaljam ezt az egészet, mit csináljak?
Szegény családom van, most voltam 2. éves az egyetemen, suli mellett dolgoztam, de nem szokványos munkát, hanem olyat, ami mások szemében általában erkölcstelen. Viszont így el tudom tartani magam anélkül, hogy a szüleimet terhelném, és most tudnék nekik is adni egy kis pénzt. De nem tudom, hogyan tálaljam a dolgot. Azt tudják, hogy dolgozom, de azt nem, hogy mit. Nem értenék meg, meg nem is vagyok rá büszke, úgyhogy ezt inkább elhallgatnám. Mit kéne mondanom, honnan lett rá pénzem, hogy még őket is segítsem? Utálom, hogy hazudnom kell nekik, akik felneveltek engem, de nem akarom, hogy csalódjanak. Miattuk, nem magam miatt.
Arra gondoltam, azt mondom, nyertem, de ez belegondolva elég béna fedősztori..
Segítsetek, légyszi!
20 éves lány
bocsi csak nem értettem elég jól..k.urválkodtál vagy táncosnő voltál? vagyis vagy.
Mert ha az utóbbi hát azt lehet szépíteni..hogy ilyen olyan kúltur helyeken, sőt ha az elsőt csinálod, akkor is mond6od hogy a másodikat:) De sztem ne mond meg az igazat, akkor rossz érzés lenne nekik elfogadni a pénzt, mert tudnák hogy a szeretett lányuk "megszenved érte".
Persze, a végére úgyis ez marad, de nem kis összeget szeretnék adni, és a családom sem most jött a a falvédőről, nem hiszem, hogy elhinnék, hogy heti 20 óra munkával (egyetem mellett ugye) ennyiről le tudok mondani a javukra..
Ráadásul ők úgy tudják, hogy ott dolgozom, ahol elsős koromban (1 éve csinálom ezt az "új" munkát): egy áruházban eladóként. (Nem szoktunk munkáról beszélgetni, érthető módon kerülm a témát..)
Kszi a választ, várok még véleményeket!
Az összeg sem mindegy mennyi,ha szàzezrek,akkor nagyon könnyen lehet hazudni,ha millios összeg,na akkor nehezebb.
Különben ha késöbb is efféle munkàt végzel,és akkor is segitel csalàdodon,akkor nem hazudhatod ujra hogy nyertél,stb.
Mielött pénzt adnàl,iktasd be öket,hogy valakivel közös vàllakozàsba kezdel,vagy plussz melot kapsz egy nagyobb cégnél mint titkàrnö,stb.
Esetleg bébiszitterkedel egy tehetösebb csalàdnàl.
Nem világos a számomra, hogy mi az a konzumlány. Ugyanaz min, aki az erotikus telefonvonalon mondja a disznóságokat?
Szerintem ebben semmi rossz nincs. persze én sem hangoztatnám, hogy az vagyok, de simán vállalnék ilyen munkát. Elvégre jó messze vagy a klienstől, nem lát, nem ismer, a személyed rejtve marad. Ebben az iparban ez a lehető leglightosabb meló.
Az a legegyszerűbb ha bevallnod nekik. Mert ha nem mondasz semmit, akkor az lesz, mint ami itt is volt elsőre: rögtön a legrosszabra gondolnak. Azt hiszik k.urválkodsz, vagy táncolsz stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!