A mellemben találtam egy csomót, megijedtem, a férjem ezt úgy reagálta le, hogy számonkért, hogy miért nem járok én állandóan orvosi ellenőrzésekre és azt mondta, hogy lehet, hogy olyan dolog ami szót nem érdemel, reálisan reagálta le?
Jól esett volna,ha bíztat és komolyan veszi az aggodalmaimat.
Bevallom sírtam mikor felfedeztem a csomót,lehet,hogy én vagyok túl hisztérikus?
"A kérdező tesz arra, hogy mi is van a mellében. Ő csak azon agyal hogy a barátja miért mondott ilyet :D."
Voltál hasonló helyzetben?Honnan tudod ,hogy teszek arra,hogy mi a probléma???
A két gyerekünk jutott mindjárt eszembe,hogy jaj,csak ne olyan dolog legyen,hogy ...
Mindkettőtök erősen túl reagálta.
Érthető hogy megijedtél de ilyenkor nem kell sírni és kétségbe esni
a párodnak is pár nyugtató szóval kellet volna indítani majd közölni hogy mielőbb doki aki majd megmondja mi a helyzet.
Miből? :) Mert nem azt kérdezed az egészség kategóriában hogy mi lehet a melledben, hanem itt kérdezed azt hogy miért volt ilyen a barátod. Egyéb kérdés?
(Addig igyekezz nem parázni a dolgon, mert bármi lehet. Nekem is volt vakbélgyulladásos tünetem. Teljesen beparáztam, de végül kiderült hogy nem az volt.)
Az, hogy lehet, hogy semmi: kamu önbecsapás.
A mellben nincs csomó, ha van az nem jó jel.
A férj meg elég érzéktelen tuskó.
Korábban tán említette az orvosi ellenőrzést?
Akkor meg utólag ne oltogasson!
De egyébként is a társnak nem a baszogatás a dolga
Rendszeres orvosi ellenőrzés mellett is előfordul.
3 havonta járok nőgyógyászhoz,3 havonta melleimet áttapogatja,évente citológia.
Mégis kinőtt a mellemben egy elég nagy ciszta,a viszgálat után 3 héttel találtam.Már 3 centis volt.
ennyit arról,hogy elég a évente viszgálat.Ezt mondhatoda kedves párodnak is.
normális megértő férj nem igy reagál,hanem segit előkeriteni legsürgősebben az orvost,támogat,vigasztal,nyugtat hogy semmi baj nem lesz.
Szülésznő vagyok,rengeteg tragédiát láttam már,a legjobb barátnőm anyukája is mellrákban halt meg,azonnal eszembe jutottak ezek a dolgok.
Rendszersen járok ellenőrzésre és magamat is ellenőrzöm.
Hát a csomó, vagy daganat az egy másik kérdés. Adja az Isten, hogy ne legyen ez semmi rosszindulatú daganat, - bár amennyire tudom, azokon belül a mellrák most már egy viszonylag jó eséllyel megoldható betegség.
A férj reakciója akkor sem OK. Voltam én is férj, volt egy csomó bajunk, együtt is külön-külön is, EGYÜTT vészeltük át, nem úgy, hogy legorombítottuk a másikat, miért van neki baja!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!