Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti benne lennétek így a dologban?

Ti benne lennétek így a dologban?

Figyelt kérdés
ősszel költözöm össze a párommal. Kiderült, hogy költöznie kell onnan, ahol addig lakott, de elvileg egy házszámmal arrébb kerülne, mondjuk majdnem dupla annyi bérért. ez utóbbi a gond, őt az édesapjáék segítik anyagilag, én most végeztem az egyetemmel, jelenleg nincs munkám....Mondtam, hogy csakis abban az esetben költözök oda, ha tudom fizetni a részemet, mert nem akarom, hogy a szülei fizessék. Mondjuk ő ugyanannyit fizet akkor is ha ott vagyok, akkor is, ha nem...de én akkor sem érzem így jól. Ha a párom dolgozna, ő fizetné, az más lenne, mert köztünk a pénz nem akadály, mindig az ad, akinek van, nincs enyém tiéd. de nem szeretném a szülei részéről ezt a dolgot. Ti belemennétek míg munkát találtok? (mondjuk ez nem 1-2 nap :()
2012. júl. 6. 17:07
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Szereted egyáltalán? Úgy igazán? Mert lassan nem értem, miért keresed a kifogásokat... Én boldogan mennék, és nem lelkiismereti kérdést csinálnék a szerelemből... Jóban-rosszban, de együtt.
2012. júl. 6. 18:40
 22/25 A kérdező kommentje:

Most újítják a házat még be sincs fejezve, tehát nem lepukkant, sőőőt.

persze, hogy várom, hogy összeköltözzünk, én vagyok a legboldogabb, csak azért jó lenne munka, összeköltözés előtt. Nem értem miből tűnt ki neked, egyáltalán nem keresek kifogást...

2012. júl. 6. 18:58
 23/25 anonim ***** válasza:
31%
ne haragudj, ha te ezt sértésnek veszed, általában akkor szokás költözködni, ha ideálisak a körülmények. Azért írtam, hogy nem tudok neked felelni, mert ennek a tudatában én semmiképpen nem költöznék, bár őszig lehet munkád, de ha nem, akkor mindenki maradjon ahol tud. De téged nem is ez zavar, hogy tulajdonképp pucér seggel fogtok bútorozgatni, hanem hogy a te részedet ki bírd fizetni. Amúgy Erdélybe mióta van euro?:D tudtommal nem is uniós ország :D
2012. júl. 6. 19:12
 24/25 anonim ***** válasza:
65%

Románia Uniós ország! Azért számolnak euróban, mert a lej és a forint árfolyama kiszámíthatatlan.

Szerintem akkor is költöznek össze párok, ha nincs más lehetőség. Mi azután költöztünk össze a férjemmel, hogy meghalt mind a két szülője huszonkét éves korára. Ő az árvaellátásiából, én az óvónői fizetésemből nem tudtam megélni. Összeadtuk amink van. Szerintem , Kedves kérdező, hagyd ezt a kérdést, ne nézegesd tovább a válaszokat, úgyis mindenki mást mond. A Ti életetek! Döntsetek szívetek szerint! :)

2012. júl. 6. 19:35
 25/25 A kérdező kommentje:

utolsó előtti, mi ez az óriási műveltség részedről?!

Amúgy igen, tudom, hogy mindenki mást mond, nyilván nem ez lesz az etalon, csupán élrdekelt, köszi annak aki válaszolt normálisan:)

2012. júl. 6. 22:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!