Ti benne lennétek így a dologban?
Most újítják a házat még be sincs fejezve, tehát nem lepukkant, sőőőt.
persze, hogy várom, hogy összeköltözzünk, én vagyok a legboldogabb, csak azért jó lenne munka, összeköltözés előtt. Nem értem miből tűnt ki neked, egyáltalán nem keresek kifogást...
Románia Uniós ország! Azért számolnak euróban, mert a lej és a forint árfolyama kiszámíthatatlan.
Szerintem akkor is költöznek össze párok, ha nincs más lehetőség. Mi azután költöztünk össze a férjemmel, hogy meghalt mind a két szülője huszonkét éves korára. Ő az árvaellátásiából, én az óvónői fizetésemből nem tudtam megélni. Összeadtuk amink van. Szerintem , Kedves kérdező, hagyd ezt a kérdést, ne nézegesd tovább a válaszokat, úgyis mindenki mást mond. A Ti életetek! Döntsetek szívetek szerint! :)
utolsó előtti, mi ez az óriási műveltség részedről?!
Amúgy igen, tudom, hogy mindenki mást mond, nyilván nem ez lesz az etalon, csupán élrdekelt, köszi annak aki válaszolt normálisan:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!