ősszel költözöm össze a párommal. Kiderült, hogy költöznie kell onnan, ahol addig lakott, de elvileg egy házszámmal arrébb kerülne, mondjuk majdnem dupla annyi bérért. ez utóbbi a gond, őt az édesapjáék segítik anyagilag, én most végeztem az egyetemmel, jelenleg nincs munkám....Mondtam, hogy csakis abban az esetben költözök oda, ha tudom fizetni a részemet, mert nem akarom, hogy a szülei fizessék. Mondjuk ő ugyanannyit fizet akkor is ha ott vagyok, akkor is, ha nem...de én akkor sem érzem így jól. Ha a párom dolgozna, ő fizetné, az más lenne, mert köztünk a pénz nem akadály, mindig az ad, akinek van, nincs enyém tiéd. de nem szeretném a szülei részéről ezt a dolgot. Ti belemennétek míg munkát találtok? (mondjuk ez nem 1-2 nap :()
Senki nem sértegetett, de mondjuk szerintem semmi értelme összeköltözni úgy, hogy egyikőtöknek sincs jövedelme.
2012. júl. 6. 17:41
12/25 A kérdező kommentje:
Még nem a férjem, majd ha elvégezte az egyetemet :D de köszi :)
2012. júl. 6. 17:41
13/25 anonim válasza:
Pardon, tényleg. :) Akkor csak kívánom! :)
2012. júl. 6. 17:45
14/25 A kérdező kommentje:
"szóval egyikőtök sem dolgozik, de azért beköltöztök egy baromi drága lakásba? háááát... érdekes. a kérdésedre így nem tudok válaszolni, mert értelmetlennek tartom az egészet"
Írtam, hogy azon vagyok, hogy munkát keressek. 5 éve együtt vagyunk, nem egy városban élünk, szeretnénk már együtt lenni, hát ezért szeretnénk összeköltözni. tehát nem értem a vádaskodást, ha kapnék munkát egy percig nem gondolkodnék...
2012. júl. 6. 17:48
15/25 anonim válasza:
Hol van ez ahol í20 euróért kertes házat lehet bérelni???
2012. júl. 6. 17:51
16/25 anonim válasza:
"riss diplomásként azért van esélyd, hogy hamar találsz"
Te melyik országról beszélsz?
2012. júl. 6. 17:51
17/25 A kérdező kommentje:
Erdélyben, egy közepes méretű városban :D
2012. júl. 6. 17:53
18/25 anonim válasza:
Az Apa dolgába nem akarok beleszólni, nyilván segíti a gyereket, ezzel semmi gond, ha megteheti. Ami téged illet, abban igazad van, h ugyanannyit fizet, akár ott vagy, akár nem. Viszont ha rendben tartod a házat, a srácról rendes nőként gondoskodsz, kiveszed a részed a házimunkából, akkor igazán nem lehet rád azt mondani, h ingyenélőként mész oda. És legalább elindul a közös életetek, ami nem az egyetem elvégzése után majd rögtön esküvővel indul. Én tehát határozottan összeköltöznék a helyetekben.
2012. júl. 6. 17:57
19/25 A kérdező kommentje:
ezt a párom montda, hogy ugyanannyit fizet akár vagyok, akár nem, arra, mikor felhoztam a kifogást, hogy nem megyek, ha nincs munkám...:)
Eddig is voltam heteket, napokat a páromnál főztem meg mostam meg ilyenek, nyilván ha ott lennék is vezetném a háztatrtást :) még szép :) csak mégis
2012. júl. 6. 18:08
20/25 anonim válasza:
Gondoltam, hogy Erdélyben, a magyarországiak nem szoktak eurót mondani. Melyik városban laksz? Mert Váradon egy letrapált, lepukkant garzont lehet kapni ennyiért.
Amúgy, hogy válaszoljak is, szerintem ha már 5 éve együtt vagytok, akkor nem lehet gond a pénz!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!