Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Harmincas éveikben járó,...

Harmincas éveikben járó, gyermektelen egyedülálló nők, zavar titeket hogy még nem sikerült családot alapítani?

Figyelt kérdés

Nem akarok senkit megbántani, de nálatok nőknél azért mégis „ketyeg az óra”. Férfiként kíváncsi lennék arra, hogyan élitek meg azt, hogy egyre sürgősebb lenne a dolog, de valahogy mégsem sikerült eddig a megfelelő pasit megtalálni.

A kérdés természetesen csak azokhoz szól, akik szeretnének gyereket szülni.

29/F

2012. júl. 5. 18:28
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
66%

Én rosszul élem ezt meg, az az igazság. Már elég régóta megszakadt a legutóbbi kapcsolatom, és azóta nem sikerül senkivel sem összejönni. Nem hogy családot alapítani, de még csak összejönni sem, még rövid távon sem. Nem vagyok emiatt depressziós, és már eléggé megszoktam, hogy én vagyok "az egyedülálló" minden baráti társaságban, csak azért gyakran eszembe jut, hogy boldogabb is lehetnék.

Természetesen, ha végképp nem jövök össze senkivel az elkövetkezendő pár évben, akkor más megoldást választok, pl. mesterséges megtermékenyítés, örökbefogadás. Csak sajnálom, mert érzem, hogy képes lennék jó családanya lenni, és elegem van abból, hogy fogalmam sincs, miért nem sikerül. Szerintem csinos vagyok, és nyugodt a természetem, kedves vagyok az emberekkel. Az nagyon zavar, mikor azt mondják, hogy a harmincas egyedülállóknak túl magas a mércéjük, meg csak a karrier fontos nekik. Holott ez egyáltalán nem igaz. A semmiből nem tudok válogatni. Ha zéró érdeklődés van, akkor mit csináljak. Próbálok kezdeményezni, flörtölök. stb. De semeddig sem jutok, mert aki valami érdeklődést mutat, az is mind elillan. Gondolom, most azt hiszi mindenki, hogy borzasztó lehetek. Pedig nem, sok jó visszajelzést kapok külsőre-belsőre egyaránt, férfiaktól, nőktől, mindenféle korosztályból. csak éppen kapcsolatot nem akar velem egy férfi sem, és képtelen vagyok rájönni, hogy miért. hát ez mindenképpen megvisel.

2013. jún. 2. 02:10
 32/32 anonim ***** válasza:
26 vagyok, és már most zavar... Házias vagyok, a gyermekneveléshez is értek (óvónő vagyok). A párom még írja a doktori disszertációját, ezért nem léptünk házasság meg gyerek irányba, de én már nagyon nagyon szeretném a saját gyerekemet is babusgatni, nem csak 25 idegent.
2015. szept. 29. 07:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!