Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Harmincas éveikben járó,...

Harmincas éveikben járó, gyermektelen egyedülálló nők, zavar titeket hogy még nem sikerült családot alapítani?

Figyelt kérdés

Nem akarok senkit megbántani, de nálatok nőknél azért mégis „ketyeg az óra”. Férfiként kíváncsi lennék arra, hogyan élitek meg azt, hogy egyre sürgősebb lenne a dolog, de valahogy mégsem sikerült eddig a megfelelő pasit megtalálni.

A kérdés természetesen csak azokhoz szól, akik szeretnének gyereket szülni.

29/F

2012. júl. 5. 18:28
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
91%

Helló 2-es, itt 1-es! :)

Szerintem lenne sok jelentkező, csak nem biztos, hogy egy is megfelelne neked. Mert oké, azt mondod, hogy nem a szerelmet keresnéd a másikban, De azért biztos vannak szempontjaid, és bizonyos elvárásaid neked is, mint ahogy mindenkinek. És azt nem tartom valószínűnek, hogy pont olyanok jelentkeznének, aki úgymond megfelel, vagy pedig még alább kéne adnod.

Sok magányos fickó van, és ezek közül egy ilyen hirdetésre szerintem csak olyanok jelentkeznének akik iszonyú rondák, vagy egyéb defektjük van, és még soha egy nő rájuk se nézett, vagy csak aranyos iskolatársként kezelte őket... Ebből a körből jelentkeznének. Ők azok a papucsállatka típusok. Bármit megtesznek és hallgatnak, csak hogy velük legyen valaki. Na nem bántani akarom őket, de hiába, idegzet kell, hogy ilyesmi embert valaki párjaként elviseljen. Persze ízlések és pofonok.

És egyébként ha ebből a kategóriából jelentkezne valaki, az tuti abban bízna, hogy majd idővel belé szeretsz, hiszen ő szorgalmasan leste minden kívánságodat..

Mindenkinek mások az igényei, elképzelései. Én nem tudnék házasságra lépni olyannal, akit csak úgy megtűrök.

Amúgy tényleg nagyon negatívan állsz a kérdéshez. :( Szerintem okos emberek igenis tudnak együtt békében élni. Csak mindkét félnek dolgozni kell a kapcsolatért, és nem mindig várni a sültgalambot, meg hogy majd a másik enged, nekem van igazam, stb.. Annyi gondja van mindenkinek, ezen kívül a mai világban ugye mindenkinek joga van a szabad akarathoz, hogy aztán nem csoda, hogy a legtöbb 10 éve kötött szerelmi házasság ma romokban. Persze, mert nem törődnek egymással, csak magukkal. Attól mert ez tömeges jelenség, ne állj már te is így hozzá, hogy biztos 10-20 év múlva te is ugyanoda jutnál...!!! Épp ez lenne a lényeg, hogy tenni kell a megelőzésért...

Jó dolog az elején leülni tisztázni, de ezt azzal is meg lehet tenni, akivel éppen szerelmes is vagy...Nem?!

2012. júl. 5. 22:02
 12/32 anonim ***** válasza:
100%

"egy ilyen érdekkapcsolatnak semmi értelme, mivel egy gyereknek szeretetteljes családi légkörre van szüksége, ezért talán még az is jobb ha egyedül nevelsz egy gyereket."

Mondat első felével határozottan egyetértek! A másikkal nem. Kevés az olyan nő, aki egyedül képes megteremteni azt a szeretetteljes légkört és kellő időt fordít a gyerekére. Biztos van ilyen, de kevés. Legtöbb egyedülálló anyuka frusztrált, vagy idegbeteg, vagy évtizedekig a rég nem látott ex férjét szidja, vagy folyton dirigál a gyerekének és nem hagyja önállónak lenni...

Én amondó vagyok, hogy gyereket mindenkinek akkor kellene vállalnia, ha biztosak egymással a párjukkal és tesznek a jó kapcsolatért...

2012. júl. 5. 22:10
 13/32 anonim ***** válasza:
100%

Zavar, házas vagyok, de mégis egyedülállónak érzem magam.

A férjemmel nincs szex hozzám se nyúl azt mondta nem tudnék ellátni egy gyereket. Arról nem is beszélve, hogy nincs munkahelyem így gyed se járna ami nem mindegy. mióta nem szedem a fogamzásgátlót megőrülök a szexért és talán most éledezik bennem a gyerek utáni vágy.

2012. júl. 6. 12:27
 14/32 anonim ***** válasza:
100%

"Jó dolog az elején leülni tisztázni, de ezt azzal is meg lehet tenni, akivel éppen szerelmes is vagy...Nem?!"

2. válaszoló vagyok

és nem vagyok szerelmes, most hagyott el a vőlegényem, aki évekig hitegetett, én már nem fogok bízni senkiben, ezért is vállalom a nyitott kapcsolatot is, egyedül a korrektség, miheztartás számít, hogy minden le legyen fektetve.

2012. júl. 7. 12:07
 15/32 anonim ***** válasza:
100%
12-esnek, pedig a 7-es válasz az ellenvélemény.
2012. júl. 7. 12:07
 16/32 anonim ***** válasza:
50%
Engem az zavarna, ha már sikerült volna családot alapítani... csak mostanában értem meg rá. Nem érzem ezt a ketyegős izét, szerintem is csak a társadalmi nyomás miatt érzik egyesek. A családunkban majdnem mindenki 40 fölött szült egészséges gyereket.
2012. júl. 7. 15:28
 17/32 anonim ***** válasza:
14%

2-eske, ez az ötlet egy baromság. A gyerek megérzi, hogy csak úgy együtt vannak a szülei. Szeritnem te irigy vagy a szerelmesekre, ami ki is érződik az irományodból. Egy nőt jellemez, ha még nem kelt el 30 éves kora előtt. Általában az a legalja, munkától, pénztől függetlenül (lehet a nő muinkanélküli vagy cégvezető, a legalja).

A te ötleteddel tudod mi a baj, hogy nem lehet családnak nevezni. Tényleg csak a legalja pasit kapnád meg, aki egy papucsállatka, ahogy leírták. Egy belevaló hapsi talál magának nőt, mivel a nők többen is vannak (5-6%-kal).

2012. júl. 9. 18:19
 18/32 anonim ***** válasza:
85%

17-es! Több szempontból is gáz amit írsz.

Na de te biztos egy boldog fiatal házas vagy, talán gyerekkel, talán nem. Azért a nagy minősítgetésedet akkor se felejtsd el, ha majd a megcsípett párod majd beleun a gőgösségedbe és megcsal. Akkor is majd játszhatod a menőt! Csak az esetleges gyerekeidet sajnálom. Te pedig irigyelni fogod azt, aki 30 éves koráig még nem ment férjhez, viszont 35 évesen megtalálta azt, aki szereti és megérdemli.

"A gyerek megérzi, hogy csak úgy együtt vannak a szülei." Természetesen jobb, ha a szülők igazán szerelmesek egymásba. De a gyereknek nem ez a legfontosabb. Hanem hogy békében, családban éljen, ahol van anyja+apja, akik nem ölik egymást. Talán ha felnő, majd rájön, hogy nem olyan magávalsöprőrózsaszínködben vannak a szülei, de hálás lesz mindkettőnek. Nem úgy, mint az elvált szülők csemetéi, meg azok akiknek a nagy szerelmes szülei pár év után versenyt ordítanak egymással, de azért persze együtt vannak. A gyereknek a nyugalom a fő, és nem az hogy szerelmes vallomásokat és csókokat lásson/halljon a szülőktől.

"Szeritnem te irigy vagy a szerelmesekre, ami ki is érződik az irományodból."

Érződik, hogy csalódott, sőt írta is hogy most szakított. Igazán megérthető. Valószínűleg kicsit később pozitívabban áll az ügyhöz. (Legalábbis kedves 2-es! Ne csüggedj, lépj tovább, és örülj, hogy még most megszabadultál egy idiótától! A többi pasit meg ne a volt vőlegényed alapján ítéld meg!) 17-es! Egyértelműen kitűnik, hogy a 2-es azért tudja, mi a szerelem, különben nem tartott volna ki az exe mellett. Semmi irigység nem tűnik ki az irományából, inkább csak az, hogy az elkövetkezendőkben óvná a saját érzéseit... Az ilyet úgysem érti a tefajtád, aki huszonévesen versenyből házasodik, hogy nehogy a szomszéd megelőzze, mert az vérciki. Csak hát a statisztika mutatja, hogy ezek a házasságok mennek tönkre, s nem az érett fejjel köttetettek. Valamire te vagy irigy, írj még, és rájövünk mire!

"Egy nőt jellemez, ha még nem kelt el 30 éves kora előtt."

Jellemzi ja. Pl nem egy p.csa, aki az első jöttmentnek bedől, hanem azért meggondolja kivel... Munkától és pénztől is függ bizony. Azért manapság már gáz, ha egy nő úgy megy férjhez, hogy nem állt saját lábára. Szülőktől egyből potty a házasságba, és a férj lakásába... Szóval ez értelmes nők huszonévesen nem csak a pasizáson gondolkodnak, hanem a tanuláson, munkán, és anyagi háttér bizonyos szintű megteremtésén! Ez a ma hazánkban nem egyszerű, annyira nem, hogy 30 is elmúlik az ember, mire valami eredményt elér. De ha van egy csöpp esze valakinek, akkor kitart, és nem pedig egy férjet "fog", aztán odacsinál 1-2 gyereket, hogy megfeleljen a társadalmi elvárásnak, majd felvesz lakáshitelt, miegyebet, majd ki tudja mit hoz a sok kockázatvállalás... De biztos tudod.

"A te ötleteddel tudod mi a baj, hogy nem lehet családnak nevezni."

Annyiféle kapcsolat van, és csak igen keveset lehet családnak nevezni! Ez még a jobbik fajta. Persze nem jó, de majd kiheveri a 17-es a szakítást, és ő is rájön.

Egyébként 17-es! Már csak azt nem értem, hogy miért olvasgatsz ilyen kérdéseket? Talán már most megromlott a házasságod? Ilyenkor miért nem a párodat szeretgeted, ha már ennyire megy neked a családi élet???

(Szánalom, amikor a boldog pár egyik tagja, főleg ha már szülő is egyben, a neten lóg és csetel, meg ilyen fórumokra irogat...)

2012. júl. 9. 19:33
 19/32 anonim ***** válasza:
97%

18-as teljesen jól látja a dolgokat, 17-es válaszaiban alaptalan vádak vannak, amelyeknek alapja természetesen nincs, már csak abból sem, hogy nem ismer.

"2"

2012. júl. 9. 20:42
 20/32 anonim ***** válasza:
77%

17-es ha fájna a BUTASÁG, akkor csak narkotikumokkal tudnád elviselni..

csak nem az a bajod, hogy pont TE vagy a legalja papucsállatka, aki még az általad olybá lenézett egyedülálló harmincas nőt se érdekli?

Vagy olyanról nem hallottál még, hogy valaki a huszas életévei végén megismerkedik egy férfival, együtt járnak, össze költöznek és az együttélés alatt kiderül, hogy a pasival nem lehet együtt élni és nem lehet vele közös jövőt tervezni(nem szeret dolgozni, hazudozik, a nő szüleinek az anyagi segítségére mozdul rá, ha valamilyen megoldandó anyagi nehézség van, és a saját édesanyját pumpolja)??

TErmészetesen egy valamit magára adó nő, még ha éppen harmincéves is, AZONNAL kilép az ilyen kapcsolatból és még akkor se huny szemet ezek fölött a dolgok fölött, ha tudja, KETYEG A BIOLÓGIAI ÓRA.

2012. júl. 18. 15:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!