Már szinte kikészít az anyám. Mit tegyek?
Ha a leírtaknak csak a FELE igaz lenne.....
10 évig EGYEDÜL neveltelek benneteket (elváltunk) szerintem a legtermészetesebb dolog, hogy időnként segítel itthon!
Kicsit nagyon tulzol drága. Valóban nagymamáddal voltál helyettem dolgozni, de miért???? Mert Öcséddel rohangálok 2 naponként a Hatvani kórházba! Holnap meg vinnem kell pestre kórházba! Igen, míg én dolgozok, addig te vagy a kishugoddal! Vigyem magammal minden reggel 5-re dolgozni, ezt te sem gondoltad komolyan....
Majd ha családod lesz, te is mondod majd, hogy anya tudnál vigyázni a gyerekre, míg én dolgozok? Majd akkor megtudod, milyen az ha kicsi is van, és közben dolgoznod is kell. Mert ÉLNI KELL VALAMIBŐL!!
Laptopot szerettél volna, megkaptad. Kinéztél 16ezres Adidas cipőt, megkaptad. Elmentél a Balcsira 40 ezer költőpénzzel ( 6 napra -szállásért nem kellett fizetni, mind elköltötted, egy szót nem szóltam-), mennyi bőrt húznál még le rólam??
Igen, időnként elindítod a mosógépet, mosogatógépet (borzasztó nagy munka), meg a barátaidnak sütkérezel itthon.
Én mikor gyerek voltam a szüleimmel jártunk ki a határba, (szőlőt, szedret, málnát, plusz még fóliasátor volt a nagyszüleidnek, mi tudtuk, hogy mi az, hogy - DOLGOZNI! és soha nem panaszkodtunk! Az MUNKA VOLT! Hajnalban már a földön voltunk, hogy ne a nagy melegben kelljen kint lenni.
Bocs, hogy ez a korosztály már így el van KÉNYELMESEDVE, a mi időnkben ez természetes volt.
És mi soha nem mertünk ellopni otthonról semmit, de még visszabeszélni sem.
Ha 4-kor kelnünk kellett, akkor keltünk, mi még tudtuk, mi az hogy segíteni.
Nem neked szültem a hugodat, de ezt szóvá sem merem volna tenni, hogy még édesanyád dolgozik,-csak most a nyáron- te vagy vele, mert nincs ovi.
Nem kötelező nekem dolgozni, dolgozhatsz te, és fizetheted a milliós hitelünket is, és próbálj megélni 3 gyerekkel.
Ami tőlem telt, mindent megkaptatok, talán ez is volt a legnagyobb baj.....
Igen, nem szoktam a dolgaiban turkálni,elment itthonról bekapcsolva felejtette a laptopját, itt hagyta az oldalon, csak véletlenül olvastam el. - igen, én az édesanyja vagyok -
Tudjátok, nekem csak az fájt -fáj- amit itt és ide írt, és nem a szemembe mondta el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!