Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit vigyek majd "ajándékba"?

Mit vigyek majd "ajándékba"?

Figyelt kérdés

Augusztusban megyek a barátommal a mamájához nyaralni. Voltam már ott többször is, 1-1 hetekre. Az elmúlt években sajnos nem tudtam vinni semmit, de idén végre van egy kis pénzem.

Mit vigyek neki? Egyedül él, de sosincs egyedül, 4 unokája van, abból 2-3 rendszeres látogatója, plusz sokszor vigyáz kutyákra. Sokat sétál, rengeteg barátnője van, segítségre nem szorul (persze azért szoktam neki segíteni mosogatni pl.).

20/l

2012. júl. 4. 19:44
 1/7 anonim ***** válasza:
53%
Egy doboz bon-bon-nak biztosan örülne.
2012. júl. 4. 19:48
 2/7 anonim válasza:
50%
Szerintem egy csokor viràg is jol esne neki:)
2012. júl. 4. 19:52
 3/7 anonim ***** válasza:
77%
Cserepes virágot
2012. júl. 4. 19:58
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Én a Nagyinak drágább lábast, fazekat vettem, mivel a nagyik képesek 30 éveseket használni. Amik persze nem romlanak el, és ugyanúgy funkcionalizálnak mint régen, de azért még is jobb egy korszerű teflon serpenyő vagy akármi. Persze előtte kifigyeltem, hogy melyikre van a legjobban szüksége, pl a palacsintasütője már elég régi volt, és azt aránylag gyakran használta.
2012. júl. 4. 20:17
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Kávé,tea,ruha,váza(virággal) valami amire szüksége van:)
2012. júl. 4. 20:43
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Én ajándék kosarat csinálnék neki. Egy üveg bor, egy doboz, bonbon, csomag márkásabb kávé, mondjuk egy szép kosárba kötve amit használhat a boltba járáshoz, vagy ha kisebb akkor sütit kínálni.
2012. júl. 4. 21:43
 7/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! :)

Szerencsére mindene megvan, kb. 4 éve újították a lakást, akkor rengetek új holmit is beszereztek.

Sok jó ötletet adtatok, azt hiszem, már elkezdett bennem körvonalazódni, hogy mit is vigyek neki!

2012. júl. 5. 07:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!