Hogy fogadhatnám el magamat?
Tudom nem épp jó témakör, de itt általában értelmes emberek vannak és nem is fogyókúrás tanácsokat szeretnék kérni.
Az a helyzet, hogy nem érzem magam jól a bőrömben. Régen rendszeresen sportoltam, egy deka felesleges nem volt rajtam, aztán abbahagytam és nagyon lassan kúsztak fel a plusz kilók. Nem vagyok kövér, egyedül a combom az, amin van kis felesleg, de nem szeretnék kifejezetten fogyni, tornázgatok itthon, mégsem tudom elfogadni magam. Pedig tudom, hogy nem nézhetek ki úgy mint 7-8 éve... Annyira irigylem azokat a lányokat, nőket, akik önfeledten tudnak szórakozni a strandon, pedig látom, hogy nagyobb combjuk fenekük van mint nekem, és mégis olyan jól érzik magukat a bőrükben. Oké, oké, tornázok, hogy nyugtassam a lelkiismeretem, de mégis, hogy tudnám elfogadni önmagamat?
Közben a páromnak sem akarok folyton erről nyafogni..
Tényleg nem tudom mit tegyek. Kérlek segítsetek. Ha tudtok valami jó könyvet, vagy filmet, vagy bármit, ami helyrerázza az önértékelésemet, akkor kérlek ossztáok meg velem.
Nyugtasson meg az a tudat, hogy minden porcikámon változtatnék ha lehetne.
És mégis élek a bőrömben :D sőőőt olyankor képes vagyok elhinni, hogy jól nézek ki és kívánatos vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!