Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Most rossznak kellene éreznem...

Most rossznak kellene éreznem magamat ezért?

Figyelt kérdés

Merthogy megismerkedtem egy férfival(28), aki feledtette velem minden múltbéli traumámat, és hát eljegyeztük egymást, és nemsokára egybe kelünk.

3 éve ismerjük egymást, és hát sok türelemmel elérte, hogy szerelmes legyek bele, megszeressem.

Jóval előttem volt egy komoly barátnője, aki megcsalta, és elhagyta.

Miután összejöttünk a párommal, a volt barátnő feltünt és hát, mivel nagyon szeretem a páromat (és mindig azt az elvett vallottam, hogy "hagyd elmenni, ha visszajön a tied, ha nem, soha nem is volt az") hagytam elmenni, és hát ő visszajött. Ez nagyon jól esett nekem, és hát nemsokkal ezután megtörtént az első alkalom közöttünk.

És hát a volt barátnőnek nem tetszik mindez, és szerinte én csak elszedtem a párját. De én ezt nem érzem így.

Mégis, most én vagyok a hibás mindenért?

23/L

2012. jan. 23. 18:32
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
97%
és hát mit érdekel téged, hogy a volt barátnő mit gondol? és hát ha nemsokára egybe keltek, gondolom nincsenek kételyeid afelől, hogy kit akar a párod. és hát akkor meg mi a gond?
2012. jan. 23. 18:37
 2/16 A kérdező kommentje:

Hát tényleg nincs kételyem affelől, hogy engem szeret, ahogyan én is őt. Ezt is bizonyítja, hogy vele feküdtem le először.

Csak a volt barátnő néha elég kibírhatatlan tud lenni.

2012. jan. 23. 18:40
 3/16 anonim ***** válasza:
94%
miért tartjátok vele egyáltalán a kapcsolatot?
2012. jan. 23. 18:42
 4/16 A kérdező kommentje:

Nem tartjuk vele a kapcsolatot. :(

Te mindegyre talál alkalmat, hogy a közelünkben legyen; a párom buszsofőr.

Sajnos nem érti meg, hogy a párom új életet kezdett velem, amibe ő nem tartozik bele.

2012. jan. 23. 18:46
 5/16 anonim ***** válasza:
56%

Nem,a párod hibás,mert hagyta befurakodni az életetekbe a volt barátnőt,és mert egyszer már elment,ahogy Te fogalmaztál.Meg persze a nő,aki azt hiszi,azzal,hogy Benned lelki ismeretfurdalást kelt,majd szépen feldúlhatja a kapcsolatotokat.

Te semmi másban nem vagy hibás,csakis abban,hogy hagyod magad!Rángatnak,mint a marionettbábut.A párod,meg az exe.

2012. jan. 23. 18:49
 6/16 A kérdező kommentje:
:), a "hagytam elmenni" alatt azt értettem, hogy lehetőséget adtam neki a választásra, köztem és az ex között; és ő engem választott.
2012. jan. 23. 18:52
 7/16 anonim ***** válasza:
41%
Én nem bíznék meg feltétlenül a párodban.Ha ő téged eljegyzett, akkor mi a fenét kacsintgat a régire is? Hát nem lesz felhőtlen boldogságod. Látom nap mint nap, hogy a tinilányok hogy tapadnak a jóképű buszvezetőkre.Aztán előbb-utóbb elcsábulnak.Többről is tudok, hogy válás lett az ilyen románcok vége. Reménykedj, hogy a párod sziklaszilárd hűségű. Te-az alapján, amit leírtál-nem vagy hibás, annál inkább azok lehetnek ők ketten.
2012. jan. 23. 18:57
 8/16 anonim ***** válasza:
73%
Egyáltalán nem te vagy a hibás, viszont eléggé naivnak tünsz az irásaid alapján. Az ex ezért cicázik még a pároddal. Nem neked kell lerázni, hanem a párod küldje el a jó francba. Nehogy tartják a kapcsolaot és te nem is tudsz róla, mivel megbizol a párodban és nem nagyon volt párkapcsolatod.
2012. jan. 23. 19:03
 9/16 A kérdező kommentje:
Nem hinném, hogy a párom ennyire átvágná a bizalmamat iránta; mert én alaptermészetemből adódóan nehezen bízok meg az emberekben; és mindennek szeretek jól utánanézni.
2012. jan. 23. 19:09
 10/16 anonim ***** válasza:
36%

Nem te vagy a hibás! A csaj elk*rta a dolgot, a pasi kirakta, ti összejöttetek. A csaj visszacsábította magához, és azt hitte, sikerrel járt - a pasi bosszúból meghúzta, hagy szembesüljön a csaj azzal, mit vesztett (igaz, ezt szex nélkül is lehetett volna demonstrálni), és visszament hozzád.

A volt barátnő meg eszi a kefét, mert egy irigy, hülye szuka. Nagyjából jól látom a dolgot, kérdező?

Nem te vagy a hibás, ez a lényeg!

2012. jan. 23. 19:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!