Mennyi idő volt a leghosszabb, amíg nem beszéltetek a szülőkkel/gyerekkel?
Én lassan öt éve nem beszélek apámmal, de nem az én döntésem volt. Mindig is az ital volt a legjobb barátja olyannyira, hogy a család már nem is kellett neki. Amíg együtt élt a család, kénytelenek volt minket elviselni, nem úgy, mintha bármiért is cseszegettük volna. Aztán mikor elváltak a szüleim, onnantól kezdve hiába hívtuk a nővéremmel, hiába kerestük, nem vette fel a telefont. Tavaly a nagymamám temetésén találkoztunk vele és oda akartunk menni hozzá, de direkt kikerült minket. Még az unokájára sem kíváncsi.
Egyetlen egyszer emelte ránk a telefont, mikor pénz kellett neki, de akkor is úgy történt az egész, hogy már három éve nem hallottunk felőle és egyszer csak csörög a telefon: -Szia, van kölcsön háromszázezred?
Mondtuk, hogy nincs, mert építkezünk, erre letette, ennyire érdekeljük őt. Sokáig bántott, de már leszarom, legyen boldog az új élettársával, aki ugyanolyan alkoholista, mint ő és egymást húzzák egyre lejjebb, neki csak ez számít!
31/N
Több mint 1 éve nem beszélek apámmal, ha rám ír akkor nem válaszolok neki.Nem érdemli meg egyszer a fejemhez vágta, h nem szeret ,mert nem fiú vagyok. Meg piálgat , fontosabb neki a második családja ,mint én.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!