Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyi idő volt a leghosszabb,...

Mennyi idő volt a leghosszabb, amíg nem beszéltetek a szülőkkel/gyerekkel?

Figyelt kérdés
Olyan esetre gondolok, amikor összezördültetek valamin és egyik fél sem közeledett.Kérlek írjatok kort és ha van kedvetek, akkor a sztorit is.Köszi
2012. júl. 4. 15:27
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
3as:azért kérdeztem,mert szüleimmel nem beszélek (nem is hívjuk egymást) másfél hete -tavaly volt kb 2 hét és én nyitottam,úgy néz ki most hosszabb lesz mert -még- kitartok. Tudom nem egyedi eset,de nem tudom feldolgozni..Nem vagyok hálátlan csak 28évesen szeretnék önálló lenni. Kíváncsi voltam/vagyok másoknál hogy alakul ki és meddig tart..
2012. júl. 4. 16:22
 12/14 anonim ***** válasza:

Én lassan öt éve nem beszélek apámmal, de nem az én döntésem volt. Mindig is az ital volt a legjobb barátja olyannyira, hogy a család már nem is kellett neki. Amíg együtt élt a család, kénytelenek volt minket elviselni, nem úgy, mintha bármiért is cseszegettük volna. Aztán mikor elváltak a szüleim, onnantól kezdve hiába hívtuk a nővéremmel, hiába kerestük, nem vette fel a telefont. Tavaly a nagymamám temetésén találkoztunk vele és oda akartunk menni hozzá, de direkt kikerült minket. Még az unokájára sem kíváncsi.

Egyetlen egyszer emelte ránk a telefont, mikor pénz kellett neki, de akkor is úgy történt az egész, hogy már három éve nem hallottunk felőle és egyszer csak csörög a telefon: -Szia, van kölcsön háromszázezred?

Mondtuk, hogy nincs, mert építkezünk, erre letette, ennyire érdekeljük őt. Sokáig bántott, de már leszarom, legyen boldog az új élettársával, aki ugyanolyan alkoholista, mint ő és egymást húzzák egyre lejjebb, neki csak ez számít!

31/N

2012. júl. 4. 17:22
 13/14 Manoka003 válasza:

Több mint 1 éve nem beszélek apámmal, ha rám ír akkor nem válaszolok neki.Nem érdemli meg egyszer a fejemhez vágta, h nem szeret ,mert nem fiú vagyok. Meg piálgat , fontosabb neki a második családja ,mint én.

19/L

2012. júl. 4. 21:47
 14/14 anonim ***** válasza:
4 évig nem beszéltünk 1 szót sem faterommal, úgy hogy közben egy házban éltünk! úgy mentünk el egymás mellett, mintha a másik egyáltalán nem is létezne! 27/nő
2012. júl. 5. 11:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!