Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy tudok kicsalni a szüleimt...

Hogy tudok kicsalni a szüleimtől húszezer forintot?

Figyelt kérdés
Nagyon fontos, hétvégére kell. Tartozom, de nem tudják.
2009. júl. 9. 20:46
1 2 3
 11/21 anonim válasza:
44%

Álljatok már le! nem hiszem el. szegény bajba került.... nem életvezetési tanácsot kért, hanem tippet pénz szerzésre! de hülyék vagytok.. ideges lettem, komolyan.

Nos szerintem ha suliba jársz, mondd h lesz valami tábor, egy hetes kirándulás, bármi utazós cucc... és azt kell befizetni és nagyon szeretnél ott lenni.

vagy

mondd h van egy lány, nagyon tetszik és elakarod vinni egy elegáns helyre vacsorázni.

vagy

nemtom, suliba járx v dolgozol? hány éves vagy? jobban tudnék segíteni ha ismerném a korod...

2009. júl. 9. 21:54
 12/21 anonim ***** válasza:
78%
van mindenkinek ékszere...add el/add zálogba...
2009. júl. 9. 21:57
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

Ne kamuzzál olyanokat, hogy vacsorázni akarsz vinni valakit, meg táborba mégy, úgy is kiderül. Na meg melyik szülő adna egy húsz ezrest arra, hogy megetess egy csajt? Szerintem agyvérzést kapnának.

Mondd meg mit csináltál, kicsalni egy ezrest lehet nem húszat, mást nem tudsz csinálni úgy sem. Nem olyan kis összeg, hogy el tudd maszatolni, hogy ne nézzenek jól utána mit csináltál vele, szóval úgy is kiderülne és az még rosszabb.

2009. júl. 9. 22:45
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

KICSALNI??? ADÓSSÁG???

Mi a következő????????

Állj oda, mond meg, hogy elszúrtad, rendbe akarod hozni, segítsenek!!

Ha a játékgéphez volt graftod, legyen ehhez is! Tudod miért? Hogy ne legyen folytatása:

fenyegetés, hazugság, lopás, zsarolás ..............

2009. júl. 9. 23:12
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

Játék gépezel? Gratulálok. És a szülők helyében nem adnék pénzt. Magadnak kerested a bajt, hát mássz ki belőle egyedül. Menj el dolgozni, vállalj alkalmi munkákat.

Remélem tanulsz ebből az esetből...

2009. júl. 10. 08:59
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

Mondd meg az igazat és utána irány a diákmunka!!!!

17/F

2009. júl. 10. 09:43
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Én se adnék pénzt a szülők helyében. Főleg azért, mert semmi megbánás nincs benned. Abszolút nem látod be mekkora hülyeség játékgépekbe szórni a pénzt, csak azzal jössz, hogy annak idején apád is ezt csinálta. Arról viszont megfeledkezel, hogy ő s aját pénzét szórta. ha most kifizetik neked mi a garancia, hogy egy hét múlva nem vered el a dupláját?
2009. júl. 10. 10:10
 18/21 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Elmondtam otthon mindent apámnak. Azt mondta, két napi munkabérét beáldozza az idióta fiáért. Lementünk a sörözőbe, kifizette a saram, ivott egy sört engem meghívott kólára. Hazafelé már csak vigyorgott az egészen.

Higgyétek el, három napig nem ettem, gyomorgörcseim voltak, de túl vagyok rajta.

Nem vagyok felelőtlen, sosem csináltam ilyet és könnyű védekezés, hogy másoknak akartam imponálni!

SOHA TÖBBET!

Végül nagyon köszönöm mindenkinek, hogy válaszolt, mert ez a döntés (jó döntés) nem született volna meg, ha nem írtok.

Legrövidebb az egyenes út! Köszi!

2009. júl. 10. 17:48
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

Ez igen, minden elismerésem!

:)

2009. júl. 10. 19:37
 20/21 anonim ***** válasza:
nem tudom most mért kellett osztani szerencsétlent...melyik kamasz ne hülyülne meg legalább egyszer az életben???
2009. júl. 15. 00:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!