Hogy kell így élni? "Próbálj meg úgy élni, hogy ne vegyenek észre ott, ahol vagy, de nagyon hiányozz onnan, ahonnan elmentél. " Annyira szeretném, hogy így legyen!
Figyelt kérdés
2012. júl. 3. 21:53
1/8 anonim válasza:
Miért nem akarod, hogy észrevegyenek?
2/8 anonim válasza:
beszélgetés. ha jó veled beszélni, az amikor ott vagy fel sem tűnik igazán, de amikor nem vagy érzik a hiányod.
3/8 anonim válasza:
Szerintem ez butaság. Akit nem vesznek észre sehol, azon keresztülnéznek, és édes mindegy, hogy ott van vagy sem, senkinek sem fog hiányozni.
4/8 anonim válasza:
Ne légy kicsapongó, feltűnő, harsány, azaz legyen meg a kellő lelki békéd ahhoz, hogy ne kelljen a környezetednek bizonygatnod, hogy mekkora sztár vagy. Nincsenek balhéjaid, szaftos sztorik sem terjengenek rólad, nem nyilvánítod ki a véleményed ha kell, ha nem.
Ezáltal ugyan kevesebb barátod lesz, de aki lesz, az azért szeret, aki valójában vagy, nem azért, amit mutatsz magadból. Így aztán hiányozni fogsz onnan, ahonnn elmentél. Sokan észre sem vettek soha, de aki igen, annak nagy űrt hagy a szívében a távozásod. Azt hiszem, én így élek. Nem tudatosan, egyszerűen ilyen természet vagyok, az ember nem bújhat ki a bőréből.
5/8 A kérdező kommentje:
Úgy érzem, nem vagyok fontos senkinek, nem hiányzom senkinek. Végzem a munkám a munkahelyemen, otthon a háztartásban, sajnos a szürke hétköznapokat élem. Van családom, nincs társaságom. Nem merek közeledni, nyitni valamiért tele vagyok gátlásokkal, félek az elutasítástól. Nem merem magam adni. Hogy szorulhat egy emberbe ennyi rossz? Mit tegyek?
2012. júl. 3. 22:09
6/8 anonim válasza:
"Zajos magányban foszforeszkálsz?" Ismered ezt a számot? Igen ez a legnehezebb: kapcsolatban magányosnak lenni. Márpedig, ha így érzel, mint amit leírtál, akkor boldog biztosan nem vagy.
8/8 anonim válasza:
az a baj, h engem észrevesznek akárhol vagyok, de hiányzom is, mikor lelépek :)
egyszerre a kettő nem megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!