Rendőrbácsi a családban? Nem rajongok az ötletért. Ráadásul nyaralni vele?
Sziasztok.
Szóval anyu és apu régen elvált. Anyának 2 éve volt utoljára kapcsolata, 7-8 évig tartott. Nagyon bírtam az "új apukámat", a mai napig tartjuk a kapcsolatot egyébként.
Az utóbbi pár hónapban találkozgat egy rendőrrel, akivel egész jól megvannak. (Szerencsére még nem élnek, élünk együtt.)
Most kitalálták, hogy menjünk le a Balatonra a rend éber őrével és a pici lányával (nem olyan pici, 19 éves), amolyan ismerkedős szándékkal. :D Illetve ez volt a terv, amíg személyesen meg nem ismertem a bácsit. (Persze a terv nem változott, mert a parancsot végre kell hajtani, csak a szájíz más. :D)
Ugyanis anyutól hallotta, hogy megszállottan "rajongok" a haditechnikáért, illetve elég sok repülőgép/tank makettem van. És most próbálok házilag építeni egy RC helikoptert. Biztos a szakmai ártalom miatt úgy gondolta, hogy megnézné a szobámat. :)
Mikor belépett akkor egy picit meglepődött, mert egy hatalmas "A.C.A.B." felirat fogatta a falon. Ha szemmel ölni lehetett volna, akkor már többször agyonvert volna gumibottal. :D Persze még tetézte a dolgokat a jó öreg Benito Mussolini portré, a néhány kép egy-egy meccsről, illetve egy birodalmi sas és sok egyéb amiért nem igazán zárt a szívébe.
És még nem is látta a kedvenc pólóim. Ami bevallom provokatívan hathat drága tányérsapkás zsoldosainkra.
Ráadásul, ha vízpartra mennénk, akkor nincs kedvem egész nap pólóban mászkálni, mert van egy szintén "ACAB" feliratú tetoválásom.
Persze nem sokáig kell egymást elviselnünk, mert azon munkálkodom, hogy egy saját albérletem legyen és ne anyámon kelljen élősködnöm tovább. Szeretnék független lenni tőle. Max. félévig, bár amíg nem lakik itt, addig nekem mindegy, csak azért anyunak sem akarok keresztbe tenni, mert ha neki jó egy fizetett agresszív állat, aki hatalmától fogva bárkit agyonverhet, akkor ám legyen.
Szóval akkor most menjek velük, vagy ne? Mert igazából én szívesen mennék, de nem akarom, hogy anyu berágjon rám, mert elcseszem neki a dolgokat. Illetve szeretném elrontani, de itt most nem az én akaratomnak kell érvényesülni.
És, ha ide költözik? Az lenne a legszebb. Egy fedél felett az ellenséggel? Boldog családi idill.
És mielőtt megszólnátok, eddig csak rossz tapasztalatom volt a tányérsapkásokkal. Mondjuk az is igaz, hogy nem egy opera előadáson hozott össze velük a sors.
szerintem ne menj el. én sem bírom a rendőröket. a rokonságban több is van, nagyon nem csípem a természetüket. eddig 1 olyannal találkoztam aki jófej, de ő mondjuk nem is járőr, hanem felveszi a feljelentéseket és dokumentálja stb.
én azt mondanám a helyedben hogy a haverok elhívtak mittomén, sátrazni az egyikük udvarába :) és inkább odamegyek. azt meg nem kell tudnia hogy otthonmaradsz :)
amikor meg ottvan nálatok a fószer, hirtelen mindig fontos program akad suliban/melóhelyen vagy épp szerelmi bánata van a havernak akit vigasztalni kell és mész el.
így össze sem veszel anyáddal és el sem kell viselned a manuszt.
Nem, csak szimplán nyitva van a szemünk.
Folyamatosan vissza élnek a hatalmukkal és azt hiszik, hogy ők a janik mert egyforma ruhában vannak (mint a bohócok).
Érdekes, nekem eddig soha nem volt gondom a rendőrökkel. Bár lehet, hogy csak azért, mert normálisan közlekedem, és betartom a szabályokat.
Amúgy ennyi erővel ítéljük el az összes ügyvédet, az összes politikust, mert azok meg tuti hogy MIND korrupt szar.
Utálom ezt az általánosítást. Léteznek hülye rendőrök. Ahogy léteznek idióta szociális munkások, titkárnők, pszichológusok, bolti eladók, stb.
Van aki a bohócokat nem szereti, van aki a töltött káposztát, van aki a rendőröket. És így tovább... Mit kell ezen annyi nyávogni. Végeláthatatlan vita.
Vissza tekintve az elmúlt idők közbiztonsági problémáit tekintve meg, nem csodálom, hogy egyesek nem mutatnak tiszteletet feléjük...sőt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!