Mondj nemet. Ha a férjed pedig hajthatatlan, akkor te menj strandra, ő meg menjen pakolni az anyjához.
2012. júl. 3. 10:18
12/22 anonim válasza:
Már nem, mert elváltam :)
Azelőtt viszont rendszeres volt...
2012. júl. 3. 10:24
13/22 anonim válasza:
Most komolyan válaszolók , veletek nem fordult még elő ilyen?
Nálunk is ez van kiveszi a szabadságot és azt kell csinálni amit mond.Mert ha ellentmondunk jön a lelki terror hogy ,még erre se vagyunk hajlandók stb.
A baj az hogy ilyen időben senkinek sincs kedve házimunkát végezni,de sajnos sokszor csk nyárra adják ki a szabit.
2012. júl. 3. 10:31
14/22 anonim válasza:
Hát kedves sajnálni való életű utolsó nem, nem fordul elő, ugyanis ha van valami megkérdezik, nem utasítanak, nincs lelki terror mert megtanulták hogy nem ér semmit és magukkal csesznek ki ha megsértődnek...és akármennyire próbálnád megmagyarázni, hogy neked milyen jó és ez van ez a normális akkor felvilágosítalak, hogy nem, nem ez a normális...;)
2012. júl. 3. 10:35
15/22 A kérdező kommentje:
Ő kap bármikorra szabit,akkor is ha előtte nap kéri.
az a baj hogy ha nem segitünk,akkor tényleg képes 40 fokban felmászni,és volt már hogy baja lett (nem maradandó) ilyen hülyeség miatt.
Párom elkényeztette amig én nem voltam,most meg már évek alatt sem sikerül átszoktatni.Bár legalább arról már sikerült,hogy nem aznap szól.
De egy ilyen méretű melóhoz ne 3 nappal előtte szóljon,főképp hogy hétvégére van programunk(barátokkal),hőség lesz,és anyagot is be kell szerezni,amit ha tudok előre meg tudok nézni több helyen,hogy hol olcsóbb.(nem pakolni kell,hanem felujitani)
2012. júl. 3. 10:39
16/22 anonim válasza:
Anyosom is ilyen. Amit kitalált, azt adj meg Isten, de már meg kell csinálni. Felhívta a férjemet, hogy menjen! (nem kérte vagy kérdezte, hogy mit tervezett másnapra) megcsinálni neki a fólia sátorra az ajtot. Mondta a férjem, hogy nem tud menni, mert kaszálni akarja a kertet. Erre anyos megsértodott és letette a telefont. 20-30 km-re lakik, nem képes még 1-2 napot sem várni.
2012. júl. 3. 10:48
17/22 anonim válasza:
Időtől függetlenül egyébként az is bunkóság, h kész helyzet elé állít. Normális ember ezt úgy csinálná, h "ráértek pénteken segíteni a padlással?" és csak akkor veszi ki a szabit, ha ti is ráértek.
2012. júl. 3. 10:49
18/22 anonim válasza:
Persze, próbálkoznak. De mivel kezdetektől látták, hogy semmi értelme, ma már emberi viszonyunk van. Szerintem hozzáállás kérdése. Nem igaz, hogy nem lehet megbeszélni és megoldani. Persze, van lelki terror, meg hiszti, de úgy kell őket kezelni, mint egy dacos 3 évest, kitartással és következetességgel és egy idő után az lesz a normális. El is lehet fogadni, hogy ők mondják meg, mit kell tenni és mikor kell tenni, csak akkor ők élik a ti életeteket. Ki-mit kreál maga körül azt éli. Én nem vagyok hajlandó erre. Van, aki igen, sőt még normálisnak is tartja. Mindenkinek mások az elvárásai az élettől. Én a nyugalmat és rendet szeretem. ÉS ha tőlem/tőlünk valaki akar valamit, az először kérdez, és utána tervez. Ha nem tetszik neki, csinálja egyedül. Mindenki a saját sorsáért felelős, ha negyven fokban pakol és rosszul lesz, majd látogatnám a kórházban. De ezt előre meg is mondanám neki. Engem nem hat meg a zsarolás. Kifejezetten idegesít.
2012. júl. 3. 11:00
19/22 anonim válasza:
Nekünk nem az utolsó pillanatban szól. Megkérdezi mikor érünk rá. A férjem olyan (akárkiről legyen is szó), ha közlik vele, hogy ekkor kéne segíteni, csak azért se ér rá, még ha egyébként rá is ér. Ha szépen megkérdezik, akkor persze segít, de előtte hozzám fordul és megkérdezi, én terveztem-e valamit.
Szóval kérdező! Álljatok a sarkatokra, mert ennek soha nem lesz így vége. Nem baj, ha anyósod kivette a szabiját, annál nagyobb tanulópénz lesz neki, hogy előre egyeztessen veletek!
2012. júl. 3. 11:01
20/22 anonim válasza:
nem baj, akkor se kell menni. Az én apám is ezt csinálta, mostmár megmondom, hogy nem érünk rá, majd megyünk jövő héten. Aztán majd megtanulja, hogy feleslegesen ne vegyen ki szabit. Mondd meg, hogy ti is pont azt akartátok kérdezni, nem-e jön strandra, mert rég voltatok, vagy megmondjátok, hogy hát már 4-en mennétek a barátokkal, nem mondjátok le.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!