Anyóssal összeköltözzünk? Szerintetek?
Jelenleg albérletben élünk a fővárosban. Jó és szép környék csak panel. A párom felhozta a témát mi lenne ha az anyukájához költöznénk vidékre a baba születése után és ő onnan járna be dolgozni,ert itt nekem is könnyebb lenne gyerekkel és csak családi ház nagy kerttel. Nem is lenne rossz,de nem vagyok az tipus aki sokáig el tudja viselni ha megmondják mit hogy kellene csinálnia stb. Azt meg főleg nem ha a gyereknevelésbe is beleszólnának. Anyagilag kb ugyan ott lennénk ha anyóssal élnénk,mert a párom benzinköltsége annyi lenne egy hónapban ,mint az albérlet ára,rezsit meg itt-ott mindenhol fizetni kell.
Nem tudom mi legyen ,mert jó is lenne meg nem is. Ami miatt szeretném az a családi ház, de mással együtt élni... főleg úgy nem ,hogy félek rámegy a párommal a kapcsolatunk. De ő meg annyira szeretné. Csak nem értem mi ez a nagy fordulópont, amikor anno ő költözött el mert jobbnak érezte a külön életet.
Pár napot együtt töltöttünk anyóssal, háááát.... jöttek a problémák :én így szoktam csinálni, én is csinálnám, várj megmutatom...stb. Ha azonnal nem csináltam meg valamit (pl mosogatás) akkor ő megcsinálta.pedig mondtam megcsinálom, de én ebéd után nem szoktam egyből felugrani.Én ezt nem bírom elviselni, nem vagyok már 7 éves gyerek! Estére már annyira kész voltam,hogy a páromnak is mondtam ne szóljon most hozzám. Majd másnap már ő is jött azzal,hogy miért kenek a kalácsra vajat ,mert arra nem kell. Mire én bepöccenve rászóltam,hogy el tudom dönteni,hogy én ,hogy szeretném megenni. Szóval kezdte átvenni ezt a stílust.
NEEE!
Életemben a legnagyobb hibát akkor követtem el,mikor a párom családjához költöztem. 1,5 évet kellett kibírnom köztük,de maga volt a pokol. Most pénteken költözünk el a párommal a szüleitől kapott házba,alig várom,hogy végre kettesben legyünk,és senki nem szól bele,mit hogyan csináljak.Ha este nem lesz kedvem elmosogatni,akkor majd megteszem másnap,de anyósnál mind1,hogy mennyi az idő,ha este 22:00 van akkor is el kell mosogatni,és persze nem tudtam úgy nyúlni semmihez,mintha az enyém volna.
A kapcsolatom a párommal is az utóbbi időben megromlott,én mindig fújtam neki,hogy menjünk külön,nem bírok itt lenni,ki vagyok idegileg,mert ugye a szülők mindenről szerettek volna tudni,és a páromat taknyos gyerekként kezelik,és engem is próbálnak irányítani.De persze nem merek visszaszólni,mert náluk lakom,és alkalmazkodnom kell.De én azt tanácsolom neked,ne költözzetek oda!Persze az elején minden szép és jó, anyós kedves,legalábbis a szemedben azt mutatja.Később pedig elmérgesedik a helyzet,átalakúl féltékeny hárpiává. Az enyém pontosan ilyen! 23/N
Megváltás lesz nekem a pénteki nap,hogy végre elhúzunk tőlük,igaz nem messze 15 km-re,de akkor sem őket kell meglátnom reggelente elsőnek mikor felébredek! :)
Soha, soha, soha, soha....
Ekkor lett elegem az anyosbol: Pár honapja rátam a mostani férjemmel. Tobbszor náluk is aludtunk. Egyszer vasárnapi ebédnél elkezdte sorolni, hogy tudom, hogy szeretitek egymást, fiatalok vagytok és szeretkeztek. De szeretkezés után miért nem nyitjátok ki a szoba ajtaját hiszen nyár van és fulledt a levego. Azt hittem, hogy lefordulok a székrol.
Soha nem beszélhettunk meg semmit ketten, mert az anyja azonnal ott volt a háloban. Azt mondta, h náluk mindenki mindent tud. De konyorgom, nem szeretnék minden problémámat az orrára kotni.
Férjem ossze veszett a novérével és osszepakolt, elkoltozott hozzám. Nemsokára kolcsonre vettunk egy házat 20 km-re az anyostol. 3 év után megszuletett a kislányunk. Na akkor jott a fekete leves. Minden nap itt volt, dirigált stb. Bezzeg szulés után is én foztem, nekem kellett kiszolgálnom ot.
Reggeltol estik a karjában tartotta a gyereket, nem volt hajlando letenni a kiságyba aludni. En is csak etetésre kaptam meg.
Sorolhatnám még a gondokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!